Stig Lindbergs gata 19A

Gustavsberg - Porslinskvarteren, Värmdö Karta & restider

Pris saknas
Kommande försäljning
LägenhetLägenhet

I Fabrikshuset som tidigare huserade Gustavsbergs Fabriker presenteras denna stilsäkra loftlägenhet med industriell touch högt upp i huset.

Det rika ljusinsläppet från norr i kombination med de smakfullt bevarade detaljerna i bärande konstruktioner ger lägenheten en industriell karaktär likt en konstnärsateljé. Studiokänsla med hela 4,5 meter i takhöjd, vy över takåsarna samt loft om 20 kvm med ca 1,9 meter i takhöjd.

Lägenheten disponeras över hall, vardagsrum i öppen planlösning mot kök och matplats. Via rummet når man även lägenhetens balkong, loft, sovrum samt badrum.

Från fönster och balkong har man fin utsikt över takåsarna och Farstaviken i väster. Som boende har man även fri tillgång till husets takterrass med panoramavy och solläge från tidig morgon till sen kväll.

Fabrikshuset är del i den nya stadsdelen Porslinskvarteren som nu växer fram i och med att Gustavsbergs hamn förvandlas till en mötesplats för kultur uppblandat med butiker, caféer, restauranger och bostäder.

Från lägenheten är det bekvämt promenadavstånd till närmsta matbutik. Utmed Gustavsbergs Allé, ett par hundra meter från lägenheten återfinns närmsta busshållplats. Sträckan mot Slussen trafikeras av motorvägsbussar, en resa på ca 25 minuter oberoende tidpunkt på dagen.

En kort promenad bort återfinns Gustavsbergs centrum med ett rikt utbud av närservice med mataffär, apotek, post, banker, café, bageri och restauranger. I anslutning till centrum återfinns simhall med gym och äventyrsbad, sporthall, tennishall, skatepark samt såväl ute- som inomhusrink för ishockey och fotbollsplan där det vintertid spolas för skridskoåkning. I nära anslutning till Höjdhagen återfinns utegym samt Nacka Golfklubb där det vintertid spåras för längdskidåkning.

På bekvämt promenadavstånd återfinns Kvarnsjön med möjlighet till insjöbad. Sjön omgärdas likt Farstaviken av orörd natur med stigar och löpspår som leder vidare bort mot Lemshaga och Södersved där havsbad finns. Ytterligare en bit ut i kommunen tar Stockholms skärgård vid.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
50 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
3 130 kr/mån
Driftkostnad
6 900 kr/år
Byggår
1930
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Stig Lindbergs gata 19A och skaffa lånelöfte nu.

Avgift/månad
3 130 kr/mån
Driftkostnad
6 900 kr/år

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

902
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 373 dagar sedan, den 13 oktober 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Guider & Tips