Cedergrensvägen 16, 408

Hägersten-Liljeholmen Telefonplan / Midsommarkransen, Stockholm Karta & restider

2 150 000 kr
LägenhetLägenhet

Äntligen en loftlägenhet till salu, högst upp i huset.

Både privatpersoner och företag kan köpa en lägenhet i ApartHotel Telefonplan, eftersom varje hotell är en bostadsrättsförening, en vanligt förekommande föreningsform i Stockholm. Du köper din loftlägenhet i ApartHotel precis som en vanlig bostadsrätt, med enda skillnaden att du måste vara momsregistrerad som privatperson (vilket är en enkel process, vi guidar dig rätt). Lägenheten är vid köptillfället redan färdig för inflytt, med stilren modern skandinavisk design och inredning, TV, badrum, kök, diskmaskin och porslin. Allt du behöver för en bekväm och fri livsstil.

Hotellservice 24/7. Receptionen är bemannad dygnet runt.

Din privata sfär är en del av en fullt fungerade hotellverksamhet, vilket betyder att du när som helst kan åtnjuta bekvämligheten och servicen som ett hotell erbjuder. Det finns möjlighet att hyra ett förråd i källaren. I fastigheterna finns gemensamma utrymmen så som bokningsbar tvättstuga, working spaces, en restaurang, ett second living room och ett gym. Personlig service finns tillgänglig dygnet runt.

Lämna bara in nyckeln

I ApartHotel kan du utnyttja ditt boende maximalt. Då du inte är i lägenheten hjälper ApartHotel dig att hyra ut den som ett hotellrum. Det är bara att lämna nyckeln i receptionen! Att bo i ApartHotel passar därför perfekt för de som vill bo nästan hela året, liksom för veckopendlare, studenter, säsongsboende, investerare eller de som vill ha en nystart.

Alla medlemmar måste teckna ett uthyrningsavtal med Hotellbolaget. Uthyrning till Hotellbolaget måste ske i minst två veckor per år.
Medlemmar ska vara momsregistrerade för uthyrningen till Hotellbolaget, gäller både juridisk såväl som fysisk person och Brf ApartHotel Attache biträder med denna administration för fysiska personer. Gällande avgifterna till bostadsrättsföreningen så är angivna avgifter exkl. moms (25%).

Telefonplan och Midsommarkransen har utvecklats från närförorter med industrier till en levande stadsdel som idag erbjuder allt du behöver inom service, kultur, mat, nöje och härliga grönområden. Här samlas många kreativa verksamheter inom bland annat formgivning, industri- och produktdesign. Många företag har flyttat hit eftersom de uppskattar känslan i de gamla industrikvarteren och den så kallade "Telefonplansandan".

I området ligger flera trendiga inredningsbutiker, bland annat Dunke Design, Svenska Armaturer, Vintagefabriken, Mimmi Staaf, Retrorummet, Koffertmannen, Systrarna Blom och 2 Little Spoons.

Café och restaurangutbudet är riktigt bra med välrenommerade namn som Koloni, A.B Café, Söderbergs bageri, Coffee Bean café, Nalle & Kroppkakan, Nygammalt, Amazing India, Ett Skafferi, Majkens Café, Landet, Ett Chokladeri, Konditori Kalaskransen, Svenska Sushiköket och Svenska Hamburgerköket. Utmed närliggande Vattenledningsvägen finner du även flera av Midsommarkransens mest populära verksamheter; anrika Biograf Tellus och Gyllenborgens mat.

Från Attaché har du nära till flera smultronställen som grönskande Svandammsparken och sjön Trekanten. Sommartid är Svandammsparken en oas med plats för picknick och kulturaktiviteter. Sist men inte minst återfinns även vackra Vinterviken i närområdet med härliga gräsytor, klippbad, vackra promenadstråk och båthamn invid Mälarens strand. Vid Vinterviken ligger även ett trädgårdscafé och Markus Aujalays restaurang Winterviken.

För den aktive finns ett välutrustat gym bekvämt beläget i ApartHotel Att

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
26 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
1 334 kr/mån
Pris/m²
82 692 kr/m²
Räkna på boendet
Förening
BRF ApartHotel Attaché
Om föreningen

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Cedergrensvägen 16, 408 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 150 000 kr
Avgift/månad
1 334 kr/mån

Billigare och bättre boende

Om BRF ApartHotel Attaché

Antal lägenheter
70
Registreringsår
2013
Status
Äkta förening

Källa: All information om bostadsrättsföreningen kommer från allabrf.se

Statistik

5 472
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 26 dagar sedan, den 23 oktober 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips