Seglatsgatan 8, 2tr

Hammarby Sjöstad, Stockholm Karta & restider

3 995 000 kr

3 750 000 kr + 7%

BostadsrättBostadsrätt

ACCEPTERAT PRIS - RING för visning

Med ett attraktivt läge i härliga Sjöstaden finns nu denna fina och smart planerade tvåa. Här erbjuds stora och öppna sällskapsytor mellan kök och vardagsrum för både mingel och mys.

I köket finns en bar med vinkyl som passar lika bra som sittplats som extra arbetsyta. Hela ena väggsidan består av stora fönsterpartier vilket ger ett otroligt ljusinsläpp i hela lägenheten.

Som en förlängning av det sociala vardagsrummet ligger den stora balkongen om ca 6 kvm. Med ett svårslaget västerläge blir det snabbt en favoritplats och utsikten över den gröna innergården och mot vattnet gör balkongen ännu mer lockande under varma eftermiddagar.

Sovrummet är trivsamt beläget med fönster mot innergården och erbjuder generöst med förvaringsmöjligheter genom fyra garderober. Lägg därtill ett helkaklat, stilrent badrum med alla önskvärda bekvämligheter och du har en optimalt planerad tvåa som det bara är att flytta in och bo i.

På Seglatsgatan har du ett fantastiskt läge där du kan njuta av prisbelönta promenadstråk utmed kajen och Hammarby Kanal. Samtidigt är det mindre än 10 minuters promenad till Södermalm med sitt breda utbud och sin storstadspuls. Promenadstråken sträcker sig även utmed Sickla Kanal och bortåt Hammarbybacken och Sickla Sjö.

Kommunikationerna är utmärkta. Genom området går tvärbanan som sträcker sig från Sickla udde till Solna Station via Gullmarsplan och Liljeholmen. Hösten 2017 byggs tvärbanan ihop med Saltsjöbanan. Som ett alternativ finns buss 74 som går genom området från Sickla Köpkvarter till Mariatorget och buss 71 som trafikerar mellan Sickla udde och Slussen. Nattetid trafikerar buss 96 området. På behagligt promenadavstånd ligger den lokala färjan M/S Lotten som kör mellan Barnängsbryggan på Södermalm, Lumabryggan i Hammarby Sjöstad och Henriksdalshamnen. Färjan M/S Emelie trafikerar även den mellan Barnängsbryggan, Luma och Henriksdalshamnen, men fortsätter sedan vidare till Nybroplan via Masthamnen och Djurgården. Inom ett par år kommer även tunnelbanenätet att byggas ut och Sjöstan får enligt plan även tunnelbanetrafik.

Servicen är mycket god och på promenadavstånd finns både Ica, Coop och Lidl samt kaféer, småbutiker, vårdcentral, systembolag och apotek. I området finns flera förskolor och grundskolor, exempelvis Vittra Lumapark och Sjöresan, Fryshuset och Sjöstadsskolan. I och omkring Hammarby Sjöstad finns dessutom flera gymnasieskolor med olika inriktningar. Här finns ett brett utbud av restauranger, för att nämna några finns här Texas Long Horn för den hungrige, sushirestaurangen Tezukuri eller populära Fandado för finsmakaren eller varför inte gå till Hemma hos Kaj för ett festligt restaurangbesök vid kajen.

För evenemangs- och idrottsintresserade finns Globen, Hovet och Tele2 Arena inom behagligt avstånd. Vintertid kan man åka skidor i närbelägna Hammarbybacken, med ett populärt utegym beläget vid foten, och som även sommartid ger en magnifik utsikt över hela Stockholm. På bekvämt avstånd ligger även Nackareservatet där du kan njuta av vackra omgivningar och natur året om. I reservatet finns även Söderbysjöns badplats, Hellasgården, löp- och skidspår och mountaintbikebanor.

Varmt välkommen på visning.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
54 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
3 403 kr/mån
Pris/m²
73 981 kr/m²
Driftkostnad
5 760 kr/år
Byggår
2007-2008
Räkna på boendet
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Seglatsgatan 8, 2tr och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 995 000 kr
Avgift/månad
3 403 kr/mån
Driftkostnad
5 760 kr/år

Statistik

3 250
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 26 dagar sedan, den 17 november 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips