Drottninggatan 22 A

Huskvarna-City, Jönköping Karta & restider

1 195 000 kr
LägenhetLägenhet

Huskvarna City erbjuder nu en generös 2-rummare högst upp i huset i behagligt skick. Att bostaden ligger högst upp innebär att den är insynsskyddad, att den har en härlig utsikt samt att det bidrar till minimala störningar från grannarna. Bostaden har en optimal planlösning där köket ligger avskärmat från övriga utrymmen i bostaden för att bl.a. slippa matos och buller från matlagningen. Bostaden får ett härligt ljusinsläpp från fönster i dubbla väderstreck som tillsammans med den tilltalande takhöjden skapar ett luftigt intryck. Interiört finner Ni fina ytskikt, genomgående ljusa väggar och tak samt charmiga brädgolv. Vardagsrummets fiskbensparkett och eldstad skapar en mysig inramning av rummet. 2009 renoverades både badrummet och köket där badrummet kaklades om i tidlösa färger och köket fick en smidig lösning med bl.a. inbyggnadsmicro och inbyggnadsugn. Ny häll sattes in 2018. Hallen målades om 2018. Balkonger finns i trapphuset som komplement samt uteplats på den grönskande och omskötta innergården. Låg månadsavgift som bidrar till en förmånlig boendekostnad!

Brf Svarven är en ekonomiskt stabil bostadsrättsförening med låga avgifter som inte kommer att höjas enligt samtal med föreningen. Föreningen installerade fiber 2015 och har gjort ett antal större renoveringar senaste åren. Bl. a. stamrenovering 2003, ny el i huset 2006, ny dränering 2009, nya lägenhetsdörrar 2012 samt ny fasad inklusive tilläggsisolering, fönster och balkonger 2015. Extra plus är att trappstädning samt gårdsskötsel ingår i månadsavgiften och sköts av andra föreningsmedlemmar. Goda förvaringsutrymmen i och med både vindsförråd och källarförråd.

Här har Ni gångavstånd till allt vad Huskvarna centrum har att erbjuda! Busshållplats med avgångar till Jönköping ligger ca. 200 meter bort. Ica ligger ca. 300 meter bort. Pizzeria Biblos har Ni ca. 80 meter bort.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
46 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
2 790 kr/mån
Pris/m²
25 978 kr/m²
Driftkostnad
3 600 kr/år
Byggår
1942
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Drottninggatan 22 A och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 195 000 kr
Avgift/månad
2 790 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

1 388
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 17 dagar sedan, den 26 oktober 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips