Brf Solkvarteret - lgh A1306

Hyllie, Malmö Se på karta

1 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
47 m²
Avgift
3 456 kr/mån
Pris/m²
33 936 kr/m²
Nyproduktion 

Smart tvårumslägenhet med utsikt mot parken!

Smart tvårumslägenhet med balkong ut mot parken. Lättmöblerad planlösning och stort badrum. Belägen i närhet till de gemensamma balkongerna som blickar ut över den grönskande innergården och skapar avslappnade mötesplatser inom föreningen.

Fokus på hållbar inredning Lägenheten har genomgående neutrala material med fokus på lång hållbarhet. Med 3-stavsparkett av mattlackad ek, vitmålade väggar och fönsterbänkar i grå sten ges en bra inredningsgrund för att bemöta alla stilar, oavsett om du vill inreda minimalistiskt med svart och vitt eller maxa med en färgexplosion.

Genomtänkt kök Köket är fullutrustat med allt du behöver, induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, fläkt, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Svenskt kvalitetskök med luckor i grått kombineras här med passande kakel, bänkskiva och handtag.

Modernt badrum Helkaklat badrum med klassisk inredning i form av belyst spegel, tvättställ med kommod, elektrisk handdukstork och dusch med väggar i klarglas. Här finns även en energisnål kombinerad tvättmaskin och torktumlare, smart!

I Hyllie och Solkvarteret bor ni nära det mesta som är behövs i vardagen. Precis intill huset kommer den nya dagvattenparken att ligga. Den skapar ett härligt och grönt område som knyter an med både Vattenparken och Tygelsjöstigen som visar vägen till Hyllie Stadsdelspark som kommer att vara i storlek med Folkets park. Inom en tre minuters radie finns förskolor, Hyllievångsskolan, bussförbindelser, tågkommunikationer, shoppingcentrat Emporia, gym. Tågen går precis utanför mot Köpenhamn och världen! Välkomna till Malmös nya framtidsområde!

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Malmö