Winborgs väg 7, 3 tr

Järla Sjö, Nacka Karta & restider

3 600 000 kr
BostadsrättBostadsrätt

Nyproducerad hörnlägenhet högst upp i huset - Fast pris 3 600 000 kr - Kontakta mäklare för visning!

Välkommen till eftertraktade Järla Sjö - endast 10 minuter från Söder - och till denna nyproducerade tvårummare med 3 m i takhöjd i Gustaf de Lavals fabrikslokal från sekelskiftet! Här bjuds bland annat på en enastående utsikt över området och närheten till skog och vatten. Hörnlägenhet!

Lägenheten är genomgående och renoverad med smakfulla och påkostade materialval (se bifogad lista för specifikation); ljusa ytskikt, vitbetsad ekparkett, trendigt kök med köksluckor i grå kulör och detaljer i krom, väl tilltaget badrum och dessutom goda förvaringsmöjligheter i såväl bostaden som i det inkluderade förrådet.

Från den välkomnande hallen med goda avhängningsmöjligheter öppnar kök och vardagsrum upp i en social lösning. Köket är rymligt och erbjuder full maskinell utrustning, här ryms stort matbord och stolar för middagsgästerna. Vardagsrumsdelen är lättmöblerad och hela rummet fylls av ljus från två stora fönster i fil och som tillsammans med den tilltagna takhöjden bidrar till en stark trivselkänsla. Vidare finns ett rofyllt sovrum med fönster som vetter mot lugnt läge samt ett badrum med alla tänkbara faciliteter.

I området finns goda kommunikationer och fantastiska promenadstråk längs vattnet. Några minuter bort finner ni skola, dagis samt Sickla Köpkvarter och Forum Nacka med ett rikt utbud av restauranger, butiker och nöjen. Saltsjöbanan tar dig till Slussen på endast 10 minuter!

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för visning!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
53 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
3 092 kr/mån
Pris/m²
67 925 kr/m²
Byggår
2016-2019
Räkna på boendet
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Winborgs väg 7, 3 tr och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 600 000 kr
Avgift/månad
3 092 kr/mån

Statistik

2 563
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 43 dagar sedan, den 30 oktober 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips