Boplatsvägen 6

Järvastaden, Sundbyberg Se på karta

2 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
53 m²
Byggår
2017
Förening
BRF Löparen i Sundbyberg
Om föreningen
Avgift
3 300 kr/mån
Pris/m²
52 736 kr/m²

Varmt välkomna till denna fräscha 2:a om 53 kvm högt upp i huset med insynsfri balkong i bästa sydväst läge. Då hela bostaden är insynsfri och placerad vid gaveln på byggnaden, blir detta en riktig ljus bostad med härligt ljusflöde. Yteffektiv bostad med materialval som är noga utvalda med omsorg. Bostadens stora fönster i flera väderstreck möjliggör ett stort ljusinsläpp. Med ett utav dem bästa lägena i Brotorp bor man här med närhet till kommunikationer, Ica-nära och underbara grönområden . Här bor du med med minimal insyn i ett mysigt och lugnt bostadskvarter med kommunikationer och service precis utanför porten. Balkongen är fantastisk och stor som bjuder in till mysiga grillkvällar med sällskap i privat atmosfär!

Planlösningen är mycket genomtänkt med vardagsrum och kök i öppen och social planlösning. Flertalet fönster gör lägenheten mycket ljus. Stort sovrum som kan inredas med stor säng samt ytterligare möblering, dessutom väldigt god förvaring genom bred garderobsvägg. Lägenheten är även mycket praktisk med goda förvaringsmöjligheter i hallen samt stort badrum med tvättmaskin och torktumlare. Från vardagsrummet kan dessutom dörren slås upp mot den stora balkongen med fri utsikt och eftermiddags/kvällssol!

Lägenheten är belägen på en lugn och rofylld gata. ICA nära samt busshållplats kort promenad ifrån bostaden. Till bostaden hör även rymligt förråd.

Brotorp/Järvastaden är ett område under ständig utveckling och expansion. I närheten av bostaden ligger Arenastaden (med Nationalarenan mm) och även Mall of Scandinavia (Skandinaviens största köpcentrum) med sitt rika serviceutbud.

I området går två busslinjer som ansluter till pendeltåg samt blå och röd tunnelbana. Buss 540 ansluter till Ulriksdals pendeltågsstation samt Hallonbergens tunnelbanestation, som båda även ligger inom promenadavstånd. Med buss 505 tar du dig till Solna Centrum via Mall of Scandinavia och Arenastaden. På cykelavstånd nås både Sundbybergs- och Solna Centrum. Där finns bland annat buss, pendeltåg, tvärbana, och flertalet butiker och restauranger."

Läs mer hos mäklaren
Unik Fastighetsförmedling AB