Biskopsgatan 7

Kalmar Se på karta

2 575 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
69 m²
Avgift
4 087 kr/mån
Pris/m²
37 319 kr/m²
Nyproduktion 

Modernt centralt boende för dig som fyllt 55 år. Här finns allt du behöver, genomtänkta detaljer inomhus, utomhus, härlig utemiljö och närhet till bra service. Här tillämpas trygghetsfilosofin som du kan läsa mer om på Riksbyggens hemsida. Tillhörande brf:en finns gemensamhetslokal, övernattningslägenhet och brf:ens egna Bonumvärd. Bonumvärden fungerar som en hjälpande hand till föreningen och till de enskilda boende. Planerad inflyttning våren 2020.

55+. En modern 2:a med central belägenhet för dig som fyllt 55 år. Trygga och inbjudande hem i attraktivt läge. Bostäderna är planerade och byggda för att man ska kunna bo kvar länge. I denna fina 2:a med balkong på hela 17 kvm, en inglasad del på 8,5 kvm och en öppen del på 8,5 kvm. Du kan öppna upp hela balkongen eller stänga in halva för att njuta av härliga dagar enda in på hösten. Balkongen är belägen med morgonsol. Lägenheten ligger på plan 5 vilket ger en härlig vy över Kalmar och Villa Monte Cavallos trädgård. Du har torktumlare och tvättmaskin bekvämt belägen i badrummet. I april 2019 starar tillvalsprocessen och kommer att pågå maj ut.

I månadsavgiften ingår bla ekonomisk och teknisk förvaltning, underhåll och skötsel av gemensamma utrymmen (inne och ute), sophämtning, värme, fasta avgifter för vatten, avlopp, hushållsel och bostadsrättstillägget på din hemförsäkring. Tillkommande driftskostnader är förbrukning av hushållsel, förbrukning av varmt och kallt vatten, abonnemang för TV/bredband/telefoni samt hemförsäkring. För detaljerad information om månadsavgiften se bilagd kostnadskalkyl.

Läs mer om bostaden
Riksbyggen ekonomisk förening