Norrlidsvägen 14

Kalmar Se på karta

875 000 kr

975 000 kr -10%
Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
63,5 m²
Förening
Riksbyggen BRF Kalmarhus nr 20
Om föreningen
Avgift
4 260 kr/mån
Driftkostnad
4 080 kr/år
Pris/m²
13 780 kr/m²

Välkommen till Norrliden och denna tvårummare om 63.5 kvadratmeter. Markplanslägenheten är i absolut toppskick och sedan säljaren tog över den har han gjort om i stort sett allt i lägenheten. Bostaden erbjuder bland annat ett elegant kök med öppen planlösning mot vardagsrummet, ett helkaklat badrum och en omtyckt inglasad uteplats med täppa.

Planlösning med stor hall som ansluter till det påkostade köket. Lägenheten har ett helkaklat badrum med tvättmaskin, ett harmoniskt sovrum, klädkammare med skjutdörrar och ett tilltaget vardagsrum. Via vardagsrummet på markplanslägenheten nås den inglasade uteplatsen med stenlagd täppa.

Lägenhetens elsskåp är nyinstallerat med automatsäkringar med garantier, i den inglasade uteplatsen finns infravärme med timer, det finns dimmerfunktion i hallen och två olika ljusstyrkor på belysningen i köket.

Föreningen heter Riksbyggen Brf Kalmarhus nr 20 och är en välskött sådan med gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar. I avgiften ingår värme, vatten, tv och bredband.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar