Brf Block E1001

Kapellgärdet, Uppsala Tjänster för säljaren
Karta & restider

3 475 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

Yteffektiv genomgångslägenhet med 3,1 m i takhöjd och 28 kvm uteplats i söderläge! Fullt utrustat kök i öppen planlösning med vardagsrummet. Badrum med exklusiva material och utrustat med både tvätt- och torktumlare. Väl tilltagna sovrum med bra förvaring i flera garderober samt klädkammare. Hall med avhängning. Stor uteplats på 28 kvm, delvis inblyggd.

Påbörjad byggnation. Följ länken för att se hur långt bygget har kommit i dagsläget: http://liveevent.se/veidekke/veidekke_12_1280.jpg

Via länken http://project.diakrit.com/propdev/navigator/Fastighetsforadlarna/Kapellgardet_2/ når du lägenhetsväljaren där du kan klicka runt dig i huset för att se lägenheternas planlösning, storlek och läge i huset.

Med totalt tre takterrasser har umgänge, avkoppling och rekreation getts särskild uppmärksamhet i Brf Block. Utekök med generösa matplatser inbjuder till gemensamma måltider med grannar och gäster under bar himmel, och takens odlingsytor förser matlagningen med egna örter och grönsaker. På en av takterrasserna står rekreation extra mycket i fokus med ett bokningsbart spa där ni har bastu och bubbelpool som ger avkopplande stunder framför en magnifik utsikt över Uppsala domkyrka, Slottet och centrum.

Öppen gård mellan husen ger en bekväm och naturlig samlingsplats. Här blandas stensättning med upphöjda växtbäddar och skänker en vilsam harmoni. Här finns även en rejäl pergola som ger skugga och inbjuder till barnens klättringslekar.

Lägenheterna har öppen planlösning och generösa glaspartier mot balkongerna. Genomgående hellimmad eklamellplank på golvet och väggarna är målade i ljusgrå ton.
Köket har handtagslösa mattsvart/gråa luckor och lådfronter med push beslag. Kalkstensgrå bänkskiva i kvartskomposit och vitvaror från Siemens.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
79 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
4 525 kr/mån
Pris/m²
43 987 kr/m²
Byggår
2017
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Brf Block E1001 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 475 000 kr
Avgift/månad
4 525 kr/mån

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

862
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 43 dagar sedan, den 6 december 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips