Djäknegatan 50

Uppsala, Uppsala Se på karta

1 850 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2,5 rum
Boarea
57 m²
Förening
BRF Djäknen
Om föreningen
Avgift
4 052 kr/mån
Pris/m²
32 456 kr/m²

FAST PRIS - Observera att denna bostad säljs till ett fast pris, 'först till kvarn'. Detta kan innebära att bostaden kan komma att säljas innan visning. Kontakta mäklaren för privatvisning.

Välkommen till denna fina 2,5a som kan nyttjas som en trea på 57kvm i härliga Kapellgärdet. Bostaden erbjuder en rymlig hall, välplanerat vardagsrum, kök med matplats och utgång till den trevliga balkongen, ett väl tilltaget sovrum och ett mindre sovrum/halvrum som idag nyttjas som kontor samt ett helkaklat badrum.

Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område men ändå med närhet till stadens puls. I närheten finns förskolor och skolor för alla åldrar, grönytor, sporthallar, fotbollsplaner, fina promenadvägar och den omåttligt populära 'skateparken' med gott om aktiviteter. Kvarnen köpcentrum med bl.a. mataffär, apotek, restauranger och systembolag ligger på bekvämt avstånd och så också Heidenstams torg med allsköns närservice. Det är endast en kort promenad eller bara några få minuters cykeltur till Resecentrum och stadskärnans utbud av butiker och restauranger. På bekvämt promenadavstånd ligger även Röbo friluftsområde med utegym, hundlek, löpspår och fantastisk natur som leder vidare mot Gamla Uppsala och storvads badplats.

Möjlighet till snabbt tillträde finns.
Välkommen på visning - Anmäl ditt intresse redan idag

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala