Polhemsgatan 26

Karlskrona Karta & restider

1 250 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

BRF Polhemsporten ligger på Polhemsgatan 26 och kommer att bestå av 21 bostadsrätter. Säljpremiär planeras i mars 2019 med byggstart under 2019, för att kunna stå klart för inflyttning preliminärt sommaren 2020. Varmt välkommen att anmäla intresse till fastighetsmäklaren redan idag för att få löpande information under processens gång gällande projektet, bostäderna samt säljstarten.

Huset har ett tilltalande utseende i 5 våningsplan – 18 st 2:or på 46-55 kvm, 1 st 1:a på 41 kvm samt takvåning med 2 st 4:or på 90 kvm. Lägenheterna har ett modernt formspråk och fasaden är klädd i röd kulör som ger huset en unik karaktär. Hög standard i grundutförande. Samtliga lägenheter har balkong i västerläge och i källarplan finns förråd samt parkeringsplatser.

Polhemsporten ligger i ett levande kvarter – här bor du granne med Karlskronas högskola BTH & Campus Gräsvik och havet finner du precis runt knuten och det är endast en kort promenad till en av Karlskronas populära badplatser - Studentviken. I kvarteret finns även grundskola, förskola, restauranger och matbutiker. Här bor du med promenadavstånd till sjukhuset och Gräsviks företagscentrum och här erbjuds goda kommunikationer med busshållplats ett par hundra meter från lägenheten och med promenadavstånd till Bergåsa station där de flesta stads- och länsbussar passerar och Öresundståg mot Malmö/Köpenhamn stannar.

Varmt välkommen att anmäla intresse till fastighetsmäklaren redan idag för att få löpande information under processen gång gällande projektet, bostäderna samt säljstarten. Notera att tidpunkt för intresseanmälan till projektet dessutom utgör ditt turordningsnummer vid säljstart.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
52 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
3 219 kr/mån
Pris/m²
24 038 kr/m²
Byggår
2019-20
Räkna på boendet
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Polhemsgatan 26 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 250 000 kr
Avgift/månad
3 219 kr/mån

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

6 148
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 47 dagar sedan, den 1 februari 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips