Borgarfjordsgatan 21B

Kista, Stockholm Se på karta

2 550 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
52 m²
Byggår
2015
Förening
BRF K2 Kista Torn
Om föreningen
Avgift
3 420 kr/mån
Pris/m²
49 038 kr/m²

***Först till kvarn / Fastpris - Kontakta Mäklare***

Föreställningen om vad som är ett riktigt harmoniskt hem kan ibland te sig aningen diffus. Men när ljus och yteffektivitet spelar väl ihop, börjar bilden att klarna. Som på Borgarfjordsgatan 21B våning 6!

Välkommen till denna rymliga 2a om hela 52 kvm. Allt ni behöver finns inom lägenhetens fyra väggar med både tvättmaskin och diskmaskin. Mycket ljusinsläpp som skapar en härlig känsla i detta genomgående fräscha hem tack vare de stora fönsterpartierna. Lägenheten har en social och öppen planlösning, modernt kök och badrum samt goda förvaringsmöjligheter. I sovrummet finns det plats för både dubbelsäng och nattduksbord på båda sidor samt skjutgarderob. Lägenhetsförråd finns även till lägenheten.

Vid entréplan möts man inte av de vanliga brevlådorna och ett trapphus, utan här finns det en fullt möblerad Lobby som fångar besökarna och bostadsägarna. De två husen har även tillgång till två gemensamma övernattningslägenheter att hyra vid behov. På våning 17 har alla hyresgäster möjlighet att ta del utav den gemensamma.

Lägenheten är lokaliserad centralt i Kista, vilket betyder i nära anslutning till kollektivtrafik och Kista Galleria. Kollektivtrafiken erbjuder både tunnelbana som tar dig till Stockholm Central på 17 min, samt bussar som åker mot Barkarby, Sollentuna, Spånga och Arlanda. Kista Galleria har allt man kan tänka sig behöva under ens vardag i form av kläder, matvaror och restauranger, samt kvällsaktiviteter så som bio, sportbar för den som gillar sport och andra aktiviteter.

Allt som allt är detta ett unikt objekt för den som vill ha det lilla extra i sin nya lägenhet. Varmt välkomna på visning för att uppleva atmosfären.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kista/Tensta