Kongahällagatan 48A

Komarken, Kungälv Se på karta

1 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
68 m²
Byggår
1972
Förening
HSB BRF Komarken i Kungälv
Om föreningen
Avgift
4 387 kr/mån
Driftkostnad
3 000 kr/år
Pris/m²
26 397 kr/m²

Nu presenterar vi en utav områdets absolut bästa tvåor på hela 68 kvadratmeter! Här har ni möjligheten att lägga vantarna på en modernt renoverad tvåa med stilrena, påkostade och enhetliga materialval. En lägenhet som totalrenoverats med riktigt bra finish och genomtänkt planlösning. Här tar ni del av ekparkett i samtliga rum, ljusa färgval, renoverat kök, fräscht badrum, mycket garderober och balkong på våning 5/5 med vidsträckt utsikt och ett riktigt bra läge för att lapa sol!

Den perfekta bostaden för dig som tycker om att bo i centrum, samtidigt som närheten till naturen finns runt husknuten. Här drar ni även alla fördelar av det nya resecentrumet som precis står klart som en samlad knutpunkt för hela Kungälvs kollektivtrafik. Ett riktigt bra pendlingsläge, under rusningstid går flertalet olika bussar med bara några minuters mellanrum. Den nya stadsdelen på Kongahällatomten knyter ihop den nya och den äldre delen till något fantastiskt bra.

Det perfekta boendet för den som söker enkelhet, trygghet och god ekonomi. Summerat en totalrenoverad, smakfull tvåa med riktigt bra läge!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv