Franstorpsvägen 9

Lilla Alby-Sundbyberg, Sundbyberg Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
63,3 m²
Byggår
1963
Förening
BRF Tryckeriet
Om föreningen
Avgift
3 909 kr/mån
Driftkostnad
6 804 kr/år
Pris/m²
47 314 kr/m²

Stilren 2:a högst upp med trevlig och luftig planlösning i Lilla Alby - Sundbyberg. Välplanerad lägenhet om 63,3 m² med inglasad balkong i härligt kvällssolsläge. Genom välkomnande hall kommer du fram till ett stort vardagsrum som i kombination med den inglasade balkongen med bästa kvällssolsläge inbjuder till avslappnad samvaro med familj och vänner. Stora fönsterpartier ger en ljus och luftig atmosfär. Kök med generösa arbetsytor och matplats vid fönster. Helkaklat duschrum och klinker med golvvärme. Bra förvaring med fem inbyggda garderober, städskåp och linneskåp i hall. Ljust och rymligt sovrum med stor garderobsmöbel. Genomgående eleganta golv och neutrala ytskikt.

Föreningen har en gemensamhetslokal som kan hyras för fester och andra sammankomster samt med övernattningsmöjlighet, tvättstuga med tre tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och separat torkrum. Mindre träningslokal med skivstänger och träningscyklar, hobbyrum och cykelrum. På gården finns en grillplats där sköna sommarkvällar kan avnjutas.

På promenadavstånd finns tvärbanan, pendeltåg, tunnelbana och bussar. Med pendeltåg tar det cirka 15 min till Stockholm, Odenplan. Promenadavstånd till Sundbyberg Centrum med butiker och restauranger. Direkt närhet till Tuvanparken och strandpromenaden vid Bällstaån. I området finns Lilla Albyskolan samt närhet till grundskola och gymnasieskola.

Läs mer hos mäklaren