Vaktgatan 12

Limhamns Sjöstad, Malmö Karta & restider

1 950 000 kr
LägenhetLägenhet

Välkommen till Limhamns Sjöstad och denna kvadratsmarta tvåa med endast 50 m till vattnet. Här har du nära till småbåtshamn, fiske och varför inte ett morgondopp. Öppen planlösning med uteplats i sydvästläge och ljusflöde från två väderstreck in i vardagsrummet.
Sovrummet bjuder på förvaring i form av inbyggd skjutdörrsgarderob och även i hallen finns det gott om plats för kläder i skjutdörrsgarderob. Inredningssortimentet har genomgående hög standard. Golven är gjorda av trestavig ekparkett, fönsterbänkar i natursten och multimedia uttag i alla rum.

Brf Gennakern består av fem hus med gräsmattor och lekplatser emellan, i Glasbruksparken står områdets lekplats redan klar. Välkommen till ett riktigt drömläge intill småbåtshamnen, Limhamnsfältet och kajpromenaden. I Limhamns Sjöstad ligger Glasbruksskolan med åk F-6 som öppnades 2016. Föreställ dig att bo vid kajkanten med utsikt över Öresund, närmare havet än så här går det nästan inte att komma i Malmö. Promenera eller cykla längs med Limhamnsvägen och du finner längs vägen Hylliekrokens golfbana, Limhamnsfältet och sedan Ribban, Ribersborgs strand.

Att bo på Limhamn är som att bo i en stad i staden, så beskrivs också Limhamn av de som bor här. Här finner du allt man kan önska sig i form av service, affärsutbud, kultur och fritidsaktiviteter. Närheten till havet, fina promenad- och cykelstråk till Limhamn, småbåtshamn, golfbana och stränder. Njut av allt Limhamns Sjöstad har att erbjuda med havet, naturen men också närheten till Limhamns Fiskrökeri och Pizzeria Mastio.
Välkommen att bo i ett av Malmös mest expansiva, spännande och attraktiva område med närhet till Limhamns Centrum, små gator, restauranger, fik, mataffärer, apotek och bibliotek.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
51 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
2 898 kr/mån
Pris/m²
38 235 kr/m²
Byggår
2018
Räkna på boendet
Svensk Fastighetsförmedling Malmö Limhamn

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Vaktgatan 12 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 950 000 kr
Avgift/månad
2 898 kr/mån

Statistik

3 308
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 81 dagar sedan, den 27 april 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Är det här din bostad?

Reklam för Säljkollen visad på en mobil och i en webbläsare

Med Säljkollen får du veta mer om hur det går för din bostadsannons på Hemnet.

Gå till Säljkollen
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips