Årtullsgatan 5

Lindö, Norrköping Se på karta

2 190 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
60 m²
Avgift
3 800 kr/mån
Pris/m²
36 500 kr/m²
Nyproduktion 

Här blir det lätt att trivas. I omtyckta Lindö bor du i ett naturskönt område med havet utanför dörren. Lindö Strand blir ett kvarter som präglas av genomtänkt arkitektur och hållbara materialval.

Bostäderna i Lindö Strand 1 blir luftiga och stilrena med svårslaget läge precis intill Bråviken. Flera av lägenheterna har utblick mot havet och samtliga har antingen balkong eller trevlig uteplats. I Lindö Strand 1 byggs 56 lägenheter från 1-5 rum och kök med huskroppar på tre till fem våningar. Bostäderna är miljömärkta med Svanen och har en stilsäker interiör med neutral bas där du har möjlighet att genom olika materialval sätta egen prägel på ditt nya hem. Naturligt och gediget får vara ledord då ditt nya hem ska stå sig i tiden.

Här finns genomtänkta planlösningar med generösa ljusinsläpp, välutrustade kök med energisnåla vitvaror och fullt utrustade badrum. I området kommer det att finnas en härlig grönskande innergård samt gemensamhetslokal. Denna kan förslagsvis användas som övernattningslägenhet till långväga gäster. Parkeringsplatser med elladdare finns i anslutning till husen.

Lindö är idag en etablerad stadsdel med vacker natur som bjuder in till en aktiv livsstil med bland annat motionsspår, lekplatser, båtbryggor, badplats och inte minst, en makalös utsikt över Bråviken. Här finns också skola från årskurs F-6, förskolor, äldreomsorg, aktivt föreningsliv samt matbutik, allt för ett enkelt och trevligt liv. För att ta dig till stadens puls i Norrköping city tar du antingen cykeln eller hoppar bekvämt på bussen.

Belägen en trappa upp med balkong om 5 kvm med utsikt mot vattnet ligger denna mycket välplanerade tvåa med öppen planlösning och trevligt burspråk. Rejält tilltaget sovrum med gott om förvaring via skjutdörrsgarderoben. Möjlighet att avdela köket från vardagsrummet finns.

Läs mer om bostaden
SkandiaMäklarna Norrköping