Kramsta Gästgårdsvägen 5

Ljusdal Tjänster för säljaren
Karta & restider

1 595 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

Vintern närmare sig med stormsteg och enligt siarna kommer det att bli en lika snörik vinter som förra säsongen – vilket självklart välkomnas av Järvsöbacken där den nya 6-stols expressliften kommer att vara på plats i december.
Parallellt fortgår arbetet med att omvandla Kramsta Gästgård till Järvsö Lodge, där försäljningen av lägenheterna har gått enligt plan, vilket är oerhört roligt.
Bröderna Bergman som idag äger driver Kramsta Gästgård kommer ansvara för Järvsö Lodge Concierge Service, vilket borgar för kontinuitet och kvalitet. I dagsläget är 28 av 38 lägenheter sålda och byggstart planeras under kvartal 1 2019.
Byggnationen kommer inte inverka på vår normala hotell-, konferens- och restaurangdrift, då vi ej startar med huvudbyggnaden.
Med andra ord går det utmärkt att komma upp och bo på Kramsta Gästgård denna vinter också.
Väl uppe ska ni passa på att kika på Järvsö Lodges fantastiska visningslägenhet, med en makalös utsikt över berg, dalar och älven Ljusnan.

Välkommen till Järvsö Lodge, ett fantastiskt och unikt tillskott i Järvsö, året runt!

Brf lägenheterna finns i utförande om studios, 2 rok och 3 rok för 2-7 bäddplatser med en boarea om 37 kvm upp till 75 kvm och priser från 1 250 000 kr till 2 900 000 kr och med en månadsavgift på
1 600 kr/mån - 3 100 kr/mån. Planerad byggstart är under kvartal 1 2019 och beräknad inflyttning är planerad under kvartal 4 2019!

På entréplan i huvudbyggnaden finner du en generös lounge med angränsande chambre separé och cateringkök där man kan umgås med sina vänner. Gemensamhetsutrymmena på plan 3 är tänkt att vara för den som istället för att umgås vill sitta med en god bok fram för den öppna brasan i lugn och ro.

Juridiska personer tillåts samt goda uthyrningsmöjligheter finns!

Läs gärna mer om projektet på vår egna hemsida www.jarvsolodge.se samt klicka gärna på vår länk till en 3 D visning av vår visningslägenhet!

Vid intresse är ni varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information eller boka en visning av visningslägenheten.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
41 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
1 900 kr/mån
Pris/m²
38 902 kr/m²
Räkna på boendet
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Kramsta Gästgårdsvägen 5 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 595 000 kr
Avgift/månad
1 900 kr/mån

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

2 465
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 49 dagar sedan, den 28 november 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips