Rangströmsliden 3

Masthugget, Göteborg Karta & restider

3 190 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive

Välkommen till denna fina 2:a om 68 kvm! Lägenheten byggdes av föreningen 2013 och har allt man kan önska av ett modernt boende. Inredningen är genomgående exklusiv med smakfulla färg och materialval. Öppen social planlösning, insynsskyddat sovrum och goda förvaringsmöjligheter och garage i föreningen går att hyra för ca 525 kr/månad. Här är det bara att flytta in!
Brf Masthugget är Sveriges största bostadsrättsförening och erbjuder sina medlemmar mycket god service och tillgänglighet. Föreningen är välskött och omtyckt med gott om gemensamma utrymmen för medlemmarna att nyttja, såsom gästlägenhet, bastu- och motionsrum, fest-och samlingslokaler samt gott om välutrustade tvättstugor.

Här bor man i ett av Göteborgs mest populära bostadsområden med god tillgänglighet till allt vad staden har att erbjuda. I närområdet finner vi gym, mataffär, servicebutiker och bageri. Tack vare det lugna läget, omringat av omsorgsfullt skötta innergårdar, bor ni här med grönskan utanför fönstret. En fem minuters promenad tar er snabbt till Linnéstadens utbud av restauranger, fik, mysiga småbutiker och Slottsskogens grönskande natur. Närheten till båda delar gör detta till ett ypperligt boende för dig som vill bo i centralt men också ha närhet till natur, sköna promenadstråk och grönskande omgivningar. Föreningens fastigheter omges av kollektivtrafik som enkelt och snabbt tar er in till city på ett par minuter.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
68 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
3 467 kr/mån
Pris/m²
46 912 kr/m²
Byggår
1967
Räkna på boendet
  • Måndag 20 nov kl 17:15-18:00 Spara
    Föranmälan krävs
Visningsinformation
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Västra Centrum

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Rangströmsliden 3 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 190 000 kr
Avgift/månad
3 467 kr/mån

Statistik

1 669
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 18 dagar sedan, den 2 november 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips