Mörbylund 13, 2 tr

Mörbylund, Danderyd Se på karta

2 645 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
45 m²
Byggår
1972
Förening
HSB BRF Mörbylund 11-15 i Danderyd
Om föreningen
Avgift
2 665 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
58 778 kr/m²

Kontakta mäklaren för visning. Nu finns möjlighet att förvärva en nyrenoverad lägenhet med stor balkong. Externt förråd på samma våningsplan. Snabbt tillträde är möjligt.

Bostaden är utrustad med
- Golv parkett 3-stav Kährs Ek, vitpigmenterad mattlack i hall, kök, vardagsrum och sovrum. Klinkergolv i hall och badrum.
- Kök från Vedum med vita skåpluckor, rostfria köksmaskiner från Bosch och stenfärgad bänkskiva i laminat.
- Badrum, duschhörna med svängda duschväggar av glas, handdukstork (el/vatten) och golvvärme. Gemensam tvättstuga finns i huset.

Bredband/fiber levereras via Stockholms Stadsnät.

Föreningen har tillgång till parkeringsplatser och garageplatser, se föreningens hemsida för aktuell information gällande priser mm, http://morbylund.se/

Bostadsrättsföreningen består av 192 st lägenheter som fördelas på 164 st bostadsrätter och 28 st hyresrätter. De två tidigare lokalerna omvandlas till ca 30 st bostadsrätter under 2019. Avkastningen från ett av projekten kommer delvis att tillfalla föreningen.
Stambyte pågår i bostadsrättsföreningen, inga ingrepp kommer att genomföras i denna lägenhet med anledning av stambytet. Bostadsrättsföreningens styrelse uppskattar att föreningens likvida medel ska finansiera stambytet.

Mycket uppskattat läge med närhet till både T-bana och Roslagsbanan. Cykelavstånd till Universitetet och Tekniska Högskolan. Bekvämt promenadavstånd till Mörby Centrum, som är under utbyggnad, och kommer snart erbjuda ett större utbud av butiker och restauranger. Mörbylund har ett mycket naturskönt läge, i närområdet finns badklippor, Edsvikens strandpromenad och Stockholms golfklubb.

Medlemskap i HSB krävs i samband med köp av lägenhet, kostnad 500 kr.

Bostadsrättsföreningen planerar att höja avgifterna med 5 % nästa år.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Danderyd