Järla östra skolväg 23

Nacka Karta & restider

3 025 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

Hela 83 stycken av lägenheterna i Elverket är välplanerade tvåor om 40-68 kvadrat. Din favorit kanske blir gavellägenheten på våning 5? Här har du stora fönsterpartier och en stor hörnbalkong i väster. Kök i vinkel som ger både bra förvaring och god arbetsyta tillsammans med ett bra sovrum med plats för dubbelsäng gör att den även passar den lilla familjen.

Elverket i Nacka kommer vara beläget i hjärtat av nya Nacka stad. Läget är magiskt, nära både framtida tunnelbana, Saltsjöbanan och bussar. Med buss till Slussen kommer det ta ca 17 minuter och med den framtida tunnelbanan med uppgång vid Nacka Forum planeras en resa till Kungsträdgården (blå linje) att ta ca 10 minuter. Tunnelbanan kommer även att stanna vid Sickla köpkvarter och Sofia på Södermalm. Du kan också cykla till Slussen på 20 minuter eller ta dig in med bil till på 10 minuter.

Det nya området Nacka stad kommer att växa fram norr om Värmdövägen, söder om Nacka Stadshus och den blivande stadsparken som kommer ligga i nära anslutning till Nacka Forum. Elverket i Nacka blir ett av de större av SSM´s projekt, med närmre 400 bostadsrätter. Hur många kompisar har du? I oktober släpper vi den första etappen och säljstartar 164 yteffektiva lägenheter. Majoriteten av lägenheterna är 1-2 rum, men det finns även större lägenheter om 3-5 rum.

Nära staden och naturen, men för bästa kompishänget behöver du inte åka alls. I huset finns gemensamma takterrasser och en grönskande innergård för varma dagar! Efter höstens cykeltur spolar du av cykeln i cykelverkstaden och efter vinterns tur med långfärdskridskor kanske du utnyttjar föreningens spa med bastu och bubbelpool? Det är lätt att leva stort i Elverket.

Beräknad tid för inflytt i Elverket är år 2022.

För att teckna förhandsavtal för lägenhet i Elverket måste lånelöfte uppvisas. Kontakta mäklare för att boka avtalsskrivning för din lägenhet!

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boarea
42 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
2 730 kr/mån
Pris/m²
72 024 kr/m²
Byggår
2019
Räkna på boendet
Förening
BRF Elverkshuset
Om föreningen
Svensk Fastighetsförmedling Nacka

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Järla östra skolväg 23 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 025 000 kr
Avgift/månad
2 730 kr/mån

Billigare och bättre boende

NYHET: Om BRF Elverkshuset

Registreringsår
2015
Status
Äkta förening

Källa: All information om bostadsrättsföreningen kommer från allabrf.se

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

2 594
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 349 dagar sedan, den 6 maj 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips