Drottninggatan 4D

Nyestan, Mariestad Se på karta

525 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
49,7 m²
Förening
BRF Ekebo
Om föreningen
Avgift
3 751 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
10 563 kr/m²

På fjärde våningen på Drottninggatan 4D erbjuds nu två rum och kök med balkong. Bostadens 49.7 kvadratmeter är mycket väldisponerade och ger er goda möjligheter att skapa ett trivsamt hem där ni vill bo länge. Brf Ekebo är en trevlig och stabil förening med god ekonomi.

Det är svårt att inte falla för denna lägenhet, som bland annat erbjuder ett välplanerat och funktionellt kök med fräscha skåp och ett ljust och öppet vardagsrum med ekparkett och stora fönsterytor för ljusinsläpp. Som pricken över i:et finns även en liten inglasad balkong med sol hela förmiddagen och plats för ett mindre bord.

Lugnet som omger Drottninggatan och Ekebo är oslagbart! Ta med en vän och ge dig ut på en promenad utmed vackra Tidan eller till ett mysigt cafè i Mariestads centrum. Det går naturligtvis även bra att ta med sig en kopp kaffe och slå sig ner på en bänk på innergården. Här är det lätt att trivas!

Boende i BRF Ekebo erbjudes dessutom möjlighet att hyra gemensamhetslokal med möjlighet att duka upp långbord för upp till 40 personer. I gemensamhetslokal finns pentry med diskbänk, spis, micro, kyl och frys samt toalett.

Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad