Fotbollsvägen 12A

Nyköping Se på karta

1 448 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
58 m²
Byggår
2019
Förening
BRF Brandholmen i Nyköping 2
Om föreningen
Avgift
3 027 kr/mån
Pris/m²
24 966 kr/m²

Välkommen till en lägenhet som är avgiftsfri i 6 månader.
Här erbjuds nu en helt nybyggd lägenhet om 58 utmärkt planerade kvm, och som har elektroniskt kodlås med larmfunktion på ytterdörren. En tvårummare med vackert ljusinsläpp, fönster i flera väderstreck och påkostade materialval. En välplanerad lägenhet med 2 uteplatser i olika väderstreck. Välkommen att flytta in och koppla av!

I månadsavgiften om 3027 kronor ingår fiber.Bostadsrättsinnehavaren ansvarar själva för abonnemang rörande TV, internet, och telefon. I månadsavgiften ingår dock SVT1, SVT2, kunskapskanalen och TV4. Via bostadens förening får du bland annat tillgång till cykelrum, barnvagnsrum.

Bo med ett av Brandholmen/Strandängens trevligaste lägen – bara ett stenkast från Stadsfjärden med möjlighet till båtplats i närområdet! Från lägenheten når du promenadvägar längs vattnet och du har endast ca 2,5 km till Nyköpings centrum.
Det här är ett av Nyköpings mest populära områden, bl a barnfamiljer trivs här.

Månadsavgiften är betald i 6 månader och vill ni ha hjälp med finansiering så hjälper vi till med bankkontakt. (Bolån efter sedvanlig kreditprövning).
Kontakta mäklaren för mer info.
EGEN HANTVERKARE
När du köper bostad av oss bjuder vi på en egen snickare eller målare.
Under två dagar får du hjälp med de enklare jobben som är sköna att få avklarade direkt, till exempel att hänga upp lampor och tavlor eller skruva upp hyllor.
Du kan även få hjälp med att måla eller tapetsera, om du vill ha en fondvägg eller helt enkelt andra färger i t ex sovrummet.
Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Örebro