Älvsåkersgränd 7

Östberga / Älvsjö, Stockholm Tjänster för säljaren
Karta & restider

1 650 000 kr
LägenhetLägenhet

Stig in till denna insynsskyddade bostad med en härlig balkong i bästa solläge! Bostaden är belägen på första våningen med hiss. Lägenheten fördelas på ett stort vardagsrum, härligt kök, stambytt badrum med separat toalett, ljust sovrum, en rejäl klädkammare och en perfekt balkong. Stora fönsterpartier i hela bostaden med ett fint ljusinsläpp som skapar en otroligt bra känsla och atmosfär. Vardagsrummet med är stort och luftigt med goda möbleringsmöjligheter. Anslutningen till balkongen finner ni här. Stor balkong med ett perfekt solläge, här kan man sitta helt ostört och njuta av solen från morgon till kväll. Sovrummet erbjuder gott utrymme för all önskbart möblemang. Goda förvaringsmöjligheter i den praktiska klädkammaren som dessutom ärr nyinredd! Socialt kök i gott skick med god arbetsyta och plats för ett matbord om ca 4 personer. Badrummet är stambytt med både tvättmaskin och torktumlare. Separat toalett. Denna bostad får inte missas!

KOMMUNIKATIONER:
Goda kommunikationer med gångavstånd till tvärbana och pendeltåg vid Årstaberg. Med 10 minuters bussresa tar du dig till Liljeholmen, där finns Liljeholmens galleria med butiker och restauranger. Till Gullmarsplan tar du dig på 10 minuter med buss där du har förbindelser med tunnelbanans gröna linje. Med kommunaltrafiken tar man sig in till City på ca 20 minuter. Busshållsplatsen ligger ett stenkast från bostaden.

Med bil tar du dig direkt ut på E:4an, Essingeleden, söderledstunneln och Huddingevägen. Bilresan in till stan tar ca 7-10 min.

OMRÅDET:
Östberga är ett område med ett utmärkt läge med närhet till Årstafältet, Gullmarsplan och Södermalm. Här finns mycket grönområden för härliga promenader eller löpturer runt Årstafältet. Stockholm stad diskuterar att under de närmsta 10 åren bygga ca 2500 nya bostäder i området och även bygga förskolor. Samtidigt så kommer kommunikationerna att förbättras dels med ny tunnelbanestation så att du enklare ska kunna ta dig kommunalt från Östberga till övriga stadsdelar. Det planeras även för nya bostäder på Årstafältet vilket innebär att Årsta och Östberga nästan växer ihop. Det kommer att leda till att Östberga kommer bli mer attraktivt och lättare att upptäcka.

I Östberga bor idag ca 5500 personer och området delas upp i två delar; Gamla Östberga och Östbergahöjden.
Gamla Östberga byggdes under sent 50-tal och kännetecknas av klassisk 50-tals arkitektur. Området byggdes av HSB och är en idag en av landets största bostadsrättsföreningar med ca 850 bostadsrätter. Östbergahöjden ligger alldeles i närheten och uppfördes under tidigt 70-tal och kännetecknas av bostäder med väl genomtänkta planlösningar. Idag är den största majoriteten av bostäderna på Östbergahöjden ombildade till bostadsrätter. Bostäderna är eftertraktade tack vare deras öppna planlösningar, hiss i alla hus, generösa ytor etc. Östberga är idag ett populärt område och många som bor här flyttar inom området vilket verkligen bevisar att det är ett bra område att bo i. Det som de som bor i Östberga ofta vill framhäva med området är trivsamheten och läget i en kombination med en fortsatt låg prisnivå på bostäderna jämfört med tex Årsta.

Här får du ett boende i lugna och barnvänliga kvarter med närhet till både grönska, god service och kommunikationer. En kortare promenad bort finns Årstafältet att tillgå med bl.a. driving range, spelplan för rugby samt ett område för spontanidrott. I området ligger ett flertal förskolor och skolor vilket gör det till ett bra läge

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
71 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
4 291 kr/mån
Pris/m²
23 239 kr/m²
Byggår
1968
Räkna på boendet
Förening
HSB BRF Ättegrenen 2
Om föreningen
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Älvsåkersgränd 7 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 650 000 kr
Avgift/månad
4 291 kr/mån

Billigare och bättre boende

Om HSB BRF Ättegrenen 2

Antal lägenheter
75
Registreringsår
2001
Status
Äkta förening

Källa: All information om bostadsrättsföreningen kommer från allabrf.se

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

1 610
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 5 dagar sedan, den 11 januari 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips