Gränsgatan 26, 1 tr

Råsunda, Solna Se på karta

3 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
56 m²
Byggår
2019
Förening
BRF West Side Solna
Om föreningen
Avgift
3 127 kr/mån
Driftkostnad
4 000 kr/år
Pris/m²
60 625 kr/m²
Nyproduktion 

Optimalt planerad bostad på absolut bästa läge i Solna gränsande mot Sundbybergs puls. Bostaden blir belägen på våning 1 med fönster mot lugna Gränsgatan. Till bostaden följer även ett förråd. Juridisk person OK som köpare!

I de nedre planen av fastigheterna kommer butiker, caféer och kontorsverksamhet att finnas. På hustaket i samma hus som lägenheten planeras en gemensam takterrass i västerläge och inte att glömma den gemensamma poolen på innergården för svalkande dopp under sommaren. Ta chansen att förvärva en lägenhet i ett av Solnas hetaste lägen. I West Side Solna bor du på gränsen mellan Solna och Sundbyberg med alla dess fördelar. Bostaden blir belägen endast minuters promenad från allt som Sundbybergs stadskärna erbjuder såsom affärer, närservice, restauranger och alla tänkbara kommunikationsmöjligheter. Ett stenkast bort ligger mysiga Gamla Råsunda, Filmstaden och Solnas kommunikationer (Näckrosen t-banestation).

Ytterligare en fördel med detta läge är Tuletorgets fantastiska expansion och utveckling med ett utbud av flera restauranger och mycket mer. Mall of Scandinavia ligger endast 15 min promenad bort. SATS har öppnat en av sina största anläggningar på Tulegatan, ca 200 meter från lägenheten. Gillar man motion och naturen är det heller inte längre än 5 minuters promenad till Lötsjön och råstasjön eller en kort bussresa upp till Ursviks motionsområde. Det utmärkta läget med direkt närhet till Solna och Sundbybergs attraktivaste destinationer gör detta till något utöver det vanliga! Dessutom har Solna bland landets lägsta kommunalskatter!

Bostäderna är under uppbyggnad och tillträdesdag satt till 2019-12-16.

Välkommen att kontakta Fastighetsmäklare Julian Andersson, 0704-95 03 69, [email protected]

Läs mer om bostaden
Svenska Mäklarhuset Solna