Lövgatan 55, VÅN 1, 1-1101

Råsunda, Solna Se på karta

2 850 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
41 m²
Byggår
2019
Förening
BRF West Side Solna
Om föreningen
Avgift
2 289 kr/mån
Pris/m²
69 512 kr/m²

* Obs visning sker i visningslägenhet på vån 4
* Inflyttningsklart - lägenhet som du kan flytta in i direkt
* Juridisk person kan godkännas av styrelsen
* Garage i huset
* Till lägenheten hör ett externt förråd

På uppdrag av Brf West Side Solna säljer Bjurfors denna lägenhet. Denna fina tvårummaren erbjuder en öppen och social planlösning. Trevlig ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Snyggt kök som rymmer goda förvaringsmöjligheter. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, häll och diskmaskin. Rymlig sovrum med gott om förvaring med flera garderober. Modernt badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

På föreningens hustak finns en gemensam takterrass för socialt umgänge och på innergården en pool för svalkande dopp. Mot huvudgatorna i de nedra planen kommer butiker, caféer och kontorsverksamhet att finnas.

I Brf West Side Solna bor du i gränslandet mellan Solna och Sundbyberg. Det betyder att du bor ca 10 min från Stockholm City med goda kommunikationsmöjligheter. Näckrosen är närmsta T-bana och flertalet bussar trafikerar också området.

Längst Råsundavägen finns mataffär, bageri, flera restauranger och mysiga butiker. I området finns även Filmstaden med gym och egen biograf. Som extra grädde på moset finns även Mall of Scandinavia som erbjuder det mest innovativa inom mode, mat, teknik, sport och design. Närhet till vackra naturområden såsom Råstasjön och Lötsjön som erbjuder härliga promenadstråk.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Solna Sundbyberg