Torgny Segerstedts allé 9

Rosendal, Uppsala Karta & restider

2 695 000 kr

2 895 000 kr -7%

LägenhetLägenhet Nyproduktion 

Här erbjuds ni en unik gavel 2:a med entré via egen avskild och möblerbar loftgång. Lägenheten erbjuder genomgående vackra vitpigmenterade ekparkettgolv och utvald interiör i ljus färgskala kombinerat med en känsla av rymd och yteffektivitet där man tagit tillvara på varje kvadratmeter. Känslan skapas av den öppna planlösningen och de genomtänkta lösningarna som erbjuder en privat känsla med uteplatser i två väderstreck. Ett perfekt hem för dig som vill ha utmärkt balans mellan ett funktionellt boende och något utöver det vanliga. Materialvalen är genomtänkta, påkostade och skapar en bra harmoni. Lägenheten når du enkelt med hiss, direkt från garaget om så önskas.

Planlösningen är öppen mellan vardagsrum och kök med påkostat kök från HTH, med ramlucka och lindade handtag, bänkskiva med stänkskydd i carraramarmor och Danska designvitvaror från Smeg. Från vardagsrummet når du bostadens ena balkong/terrass som är generöst tilltagen om cirka 9 kvm, belägen högst upp i soligt sydvästläge. Sovrum med egen dörr ut till bostadens andra inbjudande terrass mot entrésidan. Badrummet erbjuder exklusivt golv i carraramarmor med golvvärme, ljust kakel på väggarna samt en kombinerad tvättmaskin från Smeg. Detta i kombination med spotlights i tak samt en härlig takdusch, gör att badrummet sticker ut från det normala.

Den här lägenheten är något utöver det vanliga!
Låter detta som något för dig?
Vi erbjuder personliga visningar utöver allmänna visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information eller för att boka tid för personlig visning.

Inflyttning är flexibel!

Området Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. Bra kommunikationer med buss, cykel och bil gör att Rosendal passar i alla generationer. Närheten till Stadsskogen och Hågadalen lockar de som uppskattar promenader eller löprundor i naturen.

När du flyttar till nyproduktion så flyttar du till enkelhet och hållbarhet. I K57-Rosendal har Aros Bostad lagt till ytterligare en komponent; Lekfullhet. I husets hjärta ligger Hobby Lobbyn, en gemensam mötesplats för föreningens medlemmar där du får utrymme för dina specialintressen. Hobby Lobbyn utrustas med verktyg för att t ex mecka med cykeln, renovera favoritmöbeln eller för att skapa helt nya kreationer. Förutom detta så erbjuder föreningen garage, grovtvättstuga och cykel-/barnvagnsrum

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boarea
56 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
3 263 kr/mån
Pris/m²
48 125 kr/m²
Räkna på boendet
Förening
BRF Stadsskogen Kåbo 57:1
Om föreningen
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Torgny Segerstedts allé 9 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 695 000 kr
Avgift/månad
3 263 kr/mån

Billigare och bättre boende

NYHET: Om BRF Stadsskogen Kåbo 57:1

Antal lägenheter
161
Registreringsår
2015
Status
Äkta förening
Föreningens betyg (2017)

Högsta betyg A++ innebär en mycket god ekonomi. Lägsta betyg C betyder att föreningen har ekonomiska svårigheter.

C B A A+ A++
Köp BRF-analys på allabrf.se

Källa: All information om bostadsrättsföreningen kommer från allabrf.se.

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

2 109
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 66 dagar sedan, den 17 maj 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Guider & Tips