Grenadjärgatan 3 T

Rynningeåsen, Örebro

1 695 000 kr
LägenhetLägenhet

Välkommen till Grenadjärgatan 3 T, en mycket fin och välplanerad tvåa med lyxig känsla och vackert grönskande läge i Rynninge. Här välkomnas du av en egen entré och kommer sedan in i ett mysigt hem i toppskick. Härliga ljusflöden genom vackra fönster i tre väderstreck tack vare gavelläget. Det stilrena köket har vit inredning med marmordetaljer. Här finns det gott om plats för matlagning och även bra utrymme att avnjuta den på. I anslutning till köket finns vardagsrummet som har ett härligt ljus och här finns utgången till den stora balkongen med sol från lunch till sen kväll. Sovrummet har fönster åt två håll och en hel garderobsvägg med skjutdörrar. Stort badrum med kakel och klinker i vitt och ljusgrått, ett fint fönster som släpper in dagsljus och tvättavdelning med praktiska bänkytor och vägghängd förvaring. Eget varmförråd i anslutning till entrén.
Hela bostaden genomsyras av smakfulla och tidlösa materialval.

Husen ligger intill Grenadjärstaden - ett fd regementsområde där gamla anrika och vackra kasernbyggnader byggts om till bostäder och företag.
Endast några kvarter bort ligger vackra Rynningeviken som är ett naturreservat intill Hjälmaren. Här kan man kan njuta av vackra promenadstråk, flera grillplatser och rikligt djurliv och vintertid är det en populär utgångspunkt för långfärdsskridskoåkare. Lika nära finns Venaskogen med fina motions- och elljusspår. Snabbt och enkelt att ta sig ut till E18/E20.
Endast 2 km till City och ännu närmre till Universitetssjukhuset, här är det snabbt och smidigt att ta sig ut till E18/E20, nära till mataffär, bageri och restauranger. Inom kort öppnas dessutom en större mataffär knappt 500 m bort.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
55 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
2 939 kr/mån
Pris/m²
30 818 kr/m²
Driftkostnad
6 804 kr/år
Räkna på boendet
  • Tis 23 okt kl. 17:00–17:30 Spara
    Bokad visning - Välkommen med din anmälan!
Visningsinformation
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

1 767
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 11 dagar sedan, den 10 oktober 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Grenadjärgatan 3 T och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 695 000 kr
Avgift/månad
2 939 kr/mån
Driftkostnad
6 804 kr/år

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Guider & Tips