Värngatan 4i

Rynningeåsen, Örebro Karta & restider

1 450 000 kr
LägenhetLägenhet

I populära Rynningeåsen erbjuds denna bostad om 2 rok och 55 kvm högst upp i huset. Här erbjuds gavelläge med en fantastisk utsikt över staden. Gavelläget ger också ett extra fönster som bidrar med både ljus och utsikt, här behövs inga tavlor. Tack vare bostadens läge är det ingen insyn i lägenheten. Öppen planlösningen mellan kök och vardagsrum. Stort kaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Sovrum med två garderober samt en klädkammare i anslutning till hallen. Balkong i västerläge med kvällssol, samt loftbalkong med förmiddagssol på framsidan. Hiss finns i trapphus där även postboxar finns.

Föreningen har en innergård med sittplatser och parkeringsplatser med motorvärmaruttag. Förråd finns utvändigt i förrådsbyggnad.

I månadsavgiften ingår förutom värme och vatten även Telia Trippel Play med grundutbud Kabel-TV, bredband samt IP-telefoni.

Rynningeåsen är ett lugnt och trevligt område. I området finns förskola, lekpark och motionsspår (Venaspåret) samt närhet till allt Örebro City har att erbjuda. I området kommer inom kort en matbutik (Lidl),bara några minuters promenad från bostaden.I närheten ligger också Rynningeviken och rävgången, populärt naturområde som vintertid är utgångspunkt för långfärdsskridskoåkarna.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
55 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
3 213 kr/mån
Pris/m²
26 364 kr/m²
Driftkostnad
3 120 kr/år
Byggår
2015
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Värngatan 4i och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 450 000 kr
Avgift/månad
3 213 kr/mån
Driftkostnad
3 120 kr/år

Statistik

1 147
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 9 dagar sedan, den 16 maj 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips