Kung hans väg 13

Norra Borstahusen, Landskrona Se på karta

1 895 000 kr

Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
63,4 m²
Byggår
2018
Förening
BRF Bovieran Landskrona
Om föreningen
Avgift
3 378 kr/mån
Driftkostnad
3 000 kr/år
Pris/m²
29 890 kr/m²

Välkomna till en tvåa i markplan!

Bovieran erbjuder Sveriges grönaste seniorboende med den inglasade vinterträdgården och behagligt medelhavsklimat större delen av året. I Bovieran är Trygghet, gemenskap och stolthet ledorden och här kan du och dina grannar forma den vardag och atmosfär ni tillsammans mår bra av. Det här är en boendeform och ett koncept som låter dig få ut så mycket som möjligt av varje stund.

Umgås i trädgården
I Bovierans Vinterträdgård hittar du boulebanan där du och dina grannar kan utmana varandra i en match eller arrangera en turnering. Bland palmerna finns även vårt gårdshus. Där hittar du gemensamhetslokalen som är perfekt för fester, gemensamma middagar, för att anordna kurser eller andra aktiviteter. I gårdshuset finns även en bastu där du kan koppla av en stund och njuta av värmen.

Nyttja hela huset
När vädret är vackert finns det goda möjligheter för dig och de andra i huset att umgås utanför huset också. Längs utsidan av Bovierans glasvägg, i anslutning till bastu- och relaxavdelningen, finns en stenlagd yta. Det är en perfekt plats för att exempelvis skapa en grillplats, en kryddträdgård eller installera ett spabad. Du och de andra i föreningen bestämmer tillsammans hur ni kan få ut så mycket som möjligt av ytan.

När familjen hälsar på
Det går alltid att hitta en plats i Vinterträdgården att slå sig ner när du vill ta emot vänner, barn eller barnbarn. Ett populärt inslag för de små brukar alltid vara att titta på fiskarna i dammen under bron i trädgården. För de som vill sova över så finns det även gästlägenhet i huset som går att hyra när du har besök. Lägenheten är utrustad med pentry, toalett med dusch och sovplatser.

Träning & hälsa
I huset finns ett rum som kan användas för friskvårdsbehandling av olika slag. Ni bestämmer tillsammans i bostadsrättsföreningen vad ni har störst behov av. Rummet kan exempelvis fyllas med träningsutrustning. Om många i föreningen har behov av stöd från hemtjänst kan det användas som deras kontor. Det kan även bli en mottagning för exempelvis en läkare eller en sjuksköterska.

Vi ses!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Landskrona