Murargatan 27

Salabacke, Uppsala Se på karta

1 850 000 kr

1 950 000 kr -5%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
64,3 m²
Byggår
1971
Förening
BRF Trädgårdsmästaren
Om föreningen
Avgift
2 221 kr/mån
Driftkostnad
7 368 kr/år
Pris/m²
28 771 kr/m²

OBS! FAST PRIS - FÖRST TILL KVARN TILLÄMPAS!

Välkommen hem till denna ljusa 2:a om hela 64 kvm med balkong och extremt låg avgift! Mycket välskött och gemytlig bostadsrättsförening med god grannsämja och fina gemensamma utrymmen, både ut- och invändigt på fastigheten. Tack vare detta och inte minst de låga månadsavgifterna så är omsättningen av lägenheter i föreningen mycket låg och medlemmarna trivs!

Lägenheten erbjuder ett bekvämt boende med hiss från markplan och en väl tilltagen balkong. Planlösningen erbjuder välkomnande hall med plats för avhängning, stort vardagsrum, rymligt sovrum, badrum med badkar och tvättmaskin samt välutrustat kök med stor matplats. Kök och vardagsrum har en halvöppen planlösning med trivsam kontakt och en riktigt bra matplats för många gäster mitt emellan.

På Murargatan 27 bor du i populära Salabacke med promenad- eller cykelavstånd till centralstationen och city, samt nära till påfart för E4:an för dig som bilpendlar. Flera närliggande livsmedelsbutiker och övrig service samt bra bussförbindelser till centrum.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarfirman Widerlöv & Co AB