Salabacksgatan 7A

Salabacke, Uppsala Se på karta

1 885 000 kr

Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
52 m²
Förening
BRF Östertull
Om föreningen
Avgift
2 877 kr/mån
Driftkostnad
3 900 kr/år
Pris/m²
36 250 kr/m²

I avgiften ingår både V/VA, Bredband, Kabel-Tv samt IP-telefoni. Bara att flytta in i!
Ta ett steg in på det praktiska klinkergolvet och häng av era ytterkläder i det väggfasta garderoberna med överskåp som slukar massor av förvaring. Genomgående för denna yteffektiva bostad är bra med förvaring i garderober och för det som inte ryms i bostaden finns två förråd smidigt till hands. Ned för trappen hör två källarförråd till lägenheten som rymmer oerhört mycket.

Lägenhetens planlösning är verkligen uttänkt med en hall som leder er till bostadens samtliga ytor. Badrummet är helkaklat och har golvvärme som värmer skönt efter duschen. Här finns även behändigt tvättmaskin. Separat kök och vardagsrum som ger en möjlighet att slamra och laga mat i köket för att sedan servera middagsgästerna i vardagsrummet om man väljer att ha större matsalsbord där. Frukosten kan ni äta antingen på bordet i köket eller ute på den mysiga balkongen med utsikt över innergården. Balkongen och de stora fönsterna ger vardagsrummet vackert ljusinsläpp. Balkongen är placerat i perfekt solläge med sol större delen av dagen - från tidig morgon till sen eftermiddag. Som också oftast är helt i lä från vind, vilket gör att man kan sitta ute redan på våren innan den varma temperaturen har hunnit komma. Stort sovrum med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang, förslagsvis skrivbordshörna.

Som medlem har du tillgång till förutom de stora, gröna innergårdarna även de nya gymmet, cykelrum, hobbyrum och tvättstuga med tillhörande mangelrum och torkrum samt föreningens uthyrningslägenhet.

Området runt lägenheten är oerhört lugnt och trivsamt! Stor innergård som alltid är välskött och med fin grill. Här bor man centralt, men utan att störas av trafik eller folkmassor. Salabacke har nära till Uppsala centrum, men också oerhört nära till Gränby centrum med galleria, mataffärer och promenadvägar i naturområden. Det är oerhört enkelt att transportera sig med buss med hållplatser precis utanför lägenheten och gatan runt kvarteret har fri bilparkering. Salabacke är att bo med närhet och tillgång till allt - utan att bo mitt i det!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala