Verkmästargatan 5C

Salabacke, Uppsala Se på karta

1 750 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
54 m²
Byggår
1956
Förening
Riksbyggen BRF Uppsalahus nr 6.
Om föreningen
Avgift
2 828 kr/mån
Driftkostnad
2 160 kr/år
Pris/m²
32 407 kr/m²

Välplanerad tvåa i populära Salabacke med balkong i rakt söderläge, belägen på våning två i ett ljust, insynsskyddat läge endast en och en halv trappa upp. Bra månadsavgift som inkluderar värme, vatten, bredband samt kabel-TV. Föreningen står även för bostadsrättstillägget.

Välkomnande entré genom säkerhetsdörr till möblerbar hall med garderober. Fräscht kök med retrotoner och bra förvaringsmöjlighet i platsbyggd ljus inredning. Vardagsrum med stort fönsterparti som ger ett generöst och trivsamt ljusinsläpp. Väl tilltaget sovrum med plats för stor säng och annat anpassat möblemang. Balkongen nås från både vardagsrummet och sovrummet, den har markis och tak samt rogivande utsikt över bostadsrättsföreningens gård - sommartid blir den ett extra rum. Kaklat badrum med badkar. Till bostaden hör även ett förråd.

Solid bostadsrättsförening som redan låtit utföra flera av de större renoveringarna. Till dess gemensamma utrymmen hör en bokningsbar föreningslokal som kan hyras vid större sammankomster och fester, flera tvättstugor, trivsamma gröna innergårdar med sittplatser och grillmöjligheter mm.

Sala Backe är ett lugnt och mycket populärt område där det mesta finns inom promenadavstånd. Stora välskötta parkområden finns på gångavstånd såsom Källparken, Byggmästarparken och direkt utanför porten finns en liten park där man kan samla familj och vänner för att grilla eller bara sitta och ta det lugnt. Lägenheten är optimalt belägen med närhet till de stora utbuden av shopping, restauranger och caféer både i stadskärnan och vid Gränby centrum. I det direkta närområdet finns livsmedelsbutiker, konditorier samt restauranger. Det finns fina promenad- och cykelvägar till centrum. Utanför finns även goda bussförbindelser ner till centrum eller andra delar av Uppsala!

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala