Margreteborgsvägen 4

Silverdal, Sollentuna Se på karta

2 300 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
45 m²
Byggår
2009
Förening
BRF Silverdalshöjden
Om föreningen
Avgift
3 022 kr/mån
Driftkostnad
6 000 kr/år
Pris/m²
51 111 kr/m²

Denna fina 2:a på 45 kvm är välförsedd med allt man kan önska av utrymme för en lägenhet i den här storleken, både ute och inne. Utöver en praktisk planlösning och fräscha materialval får du här en stor uteplats på som öppnar för ett rikt och varmt sällskapsliv under sommaren, då man kan bjuda hem massor med vänner på grillfest. Och när det inte är fest finns näst intill obegränsad plats för avkoppling. Föreningens gård på baksidan har ett fint läge med skogen som fond.

Optimal planerad, ljus och trivsam lägenhet - planlösningen gör att varje kvadratmeter utnyttjas till max.

Hela lägenheten är fräsch, modern och ljus med stora fönster. Köket är yteffektivt samtidigt som det har bra med arbetsytor och förvaringsplats. Golven är genomgående i ekparkett.

Utöver generösa förvaringsutrymmen, bland annat i garderobsväggar i hall och sovrum, hör till lägenheten ett källarförråd. Föreningen har en fin gemensam gård, och andra gemensamma utrymmen som barnvagnsrum och cykelrum.

På Margreteborgsvägen väntar ett väldigt bra läge i Silverdal - centralt i området och samtidigt nära naturen, med Edsvikens badplatser och skogsområden på gångavstånd. Mycket bra kommunala förbindelser. Mängder av aktiviteter och rekreationsmöjligheter finns, i form av skidåkning, löpning och bad, samt promenader och utflykter till exempelvis Ulriksdals slott och trädgårdscafé, Edsbacka värdshus och populära krogen Lillstugan.

Närmaste service finns kring Silverdals torg som har allt från närlivs, frisör, presentaffär, restauranger och gym. Här kan du handla det nödvändigaste i vardagen, och för lite större matinköp eller shoppingturer finns matbutiker i Helenelund och större shoppinggallerior som Sollentuna centrum, Stinsen och inte minst Kista med öppet varje dag till kl. 21.

För barnfamiljer är det enkelt att hantera livspusslet här, tack vare inte mindre än 4 förskolor och skolor inom 1 km radie - inga bilresor för att hämta eller lämna barn. Området är dessutom väldigt tryggt och lugnt, med många lekkamrater och lekplatser.

Kommunikationerna är välplanerade och tar dig åt alla tänkbara håll enkelt och smidigt. Pendeltåg finns i Sollentuna och Helenelund. Till Helenelund promenerar du på cirka 20 minuter. Flertalet bussar trafikerar området, bland annat en direktbuss som tar dig till/från city på en kvart på vardagar morgon och kväll. Andra busslinjer går bland annat till Sollentuna och Karolinska sjukhuset, samt till Kista, Mörby och Danderyd där du kan byta till t-bana. Med bil är du ute på E4 inom några minuter, och på Arlanda inom en halvtimme.

Välkommen till en kanontvåa med stor uteplats i bästa läge nära till allt från badplatser och natur till shopping och service!

Läs mer hos mäklaren
Notar