Skeppsbrogatan 11

Skeppsbrokajen, Västervik Se på karta

2 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
63,5 m²
Balkong
Ja
Byggår
2016
Förening
Riksbyggen BRF Hamnmagasinet
Om föreningen
Avgift
3 949 kr/mån
Driftkostnad
1 176 kr/år
Pris/m²
34 567 kr/m²

Välkommen hit till Skeppsbrokajen och en tvårummare om 63.5 kvadratmeter. Denna hörnlägenhet är modern, öppen och erbjuder bland annat fräscha ytskikt och fönster i flera väderstreck – ett exklusivt boende med fin utsikt och sociala ytor. Utsikten över inloppet och områdets bästa solläge är bara några av fördelarna. Lägenheten kan med fördel användas som ett alternativ till en skärgårdsfastighet. Här får du samma närhet till skärgården men med ett betydligt lägre underhållsbehov.

Lägenhetens kök är öppet, ljust och modernt och har öppen planlösning mot vardagsrummet och plats för matbord och stolar. Köket är ett trivsamt, ljust och socialt rum med ljusa väggar och parkettgolv. Badrummet är fräscht, smakfullt och välplanerat och erbjuder bland annat badkar med duschvägg och tvättpelare. När solen tittar fram kan du öppna dörren till balkongen som har sol större delen av dagen.

RB BRF Hamnmagasinet är en välskött förening med god ekonomi och låga avgifter som bland annat tillhandahåller miljörum, cykelrum och övernattningslägenhet. Huset är miljöklassat.

I hjärtat av Skeppsbrokajen bor du havsnära med närhet till bland annat restauranger, butiker och caféer. Pampas Marina ligger runt hörnet, resecentrum och Västerviks centrum en kortare promenad bort. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Västervik