Repslagargatan 23

Södermalm, Stockholm Karta & restider

4 700 000 kr
LägenhetLägenhet

Ett stenkast från myllret på Götgatsbacken ligger denna härliga och fridfulla bostad med egen uteplats och låg månadsavgift. Balkong i all ära, men den privata uteplatsen har föreningens innergård som förlängning där det finns utemöbler och grillmöjligheter. Lugnt och tyst läge med samtliga fönster mot innergården som är helt privat. Lägenheten nås direkt från gatan, utan trösklar och trappsteg. Bekvämt med hiss ner till föreningens garage där det finns lediga parkeringsplatser.

Det stilrena köket totalrenoverades 2014-15, och i samband med det lades även nya parkettgolv i kök, sovrum och hall för att matcha med vardagsrummets originalparkett. Nya eldragningar 2014-15. Öppen planlösning mellan matplats och vardagsrum, och de stora fönsterpartierna gör ytan ljus och luftig. Sovrummet är väl tilltaget med plats för både garderobsvägg och kontorsplats.

Välkommen till populära HSB Brf Minnesgården! Föreningen äger marken och har en låg belåningsgrad om 3 664kr/kvm bostadsrättsyta (enl årsredovisningen för 2018). Inga avgiftsförändringar är planerade, och den låga avgiften är möjlig tack vare föreningens stabila ekonomi. Smidigt med garage som nås direkt från hissen. Föreningen tillhandahåller 39 garageplatser, och vid den senaste kontrollen i juni fanns det 5 lediga platser.

Bekvämt med ca 150 meters gångavstånd till Medborgarplatsens tunnelbana. Vänder du på klacken och korsar Götgatsbacken så når du på samma korta avstånd Slussens tunnelbana och Stockholms största bussterminal. Pendeltågen vid Södra station ligger ca 600 meter bort. Kulturliv, butiker och restauranger! Saluhallen på Medborgarplatsen erbjuder ett brett utbud med bland annat ostbutikerna Gamla Amsterdam och Androuet samt livsmedelsbutiken Paradiset. Uppe på Götgatsbacken möts ni av ett myller av butiker, caféer och restauranger. Vi rekommenderar varmt ett besök i Brunogallerian för att stilla shoppingbegären, och varför inte avsluta med ’Spicy Tuna’ inne på prisade crossover-restaurangen Ljunggren? Folkoperan, Rivals scen och Fotografiska muséet finns alla i närområdet. Ett måste är Mosebacke torg med populära Södra teatern och Mosebacketerrassen som precis invigde sin nyrenoverade uteservering med utsikt över Gamla stan, Djurgården och Stockholms inlopp. En kortare promenad i motsatt riktning ligger Mariatorget, och här finner ni anrika Hotell Rival, Bistro Süd:s franska kök, taiwanesiska Barobao:s ångade bröd och det gröna snabbmatskonceptet Kalf Hansen. Här ligger också kaffebarer som KAFFE och Johan & Nyström, bagerierna S:t Paul och Petrus sida vid sida med designbutiker, juvelerare, konstgallerier, trendiga second hand-butiker och antikvariat.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boarea
61 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
2 453 kr/mån
Pris/m²
77 049 kr/m²
Räkna på boendet
Förening
BRF Minnesgården
Om föreningen

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Repslagargatan 23 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 700 000 kr
Avgift/månad
2 453 kr/mån

Billigare och bättre boende

NYHET: Om BRF Minnesgården

Antal lägenheter
90
Registreringsår
2007
Status
Äkta förening
Föreningens betyg (2017)

Högsta betyg A++ innebär en mycket god ekonomi. Lägsta betyg C betyder att föreningen har ekonomiska svårigheter.

C B A A+ A++
Köp BRF-analys på allabrf.se

Källa: All information om bostadsrättsföreningen kommer från allabrf.se.

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

5 656
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 45 dagar sedan, den 3 augusti 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Är du nyfiken på att veta mer om området?

Guider & Tips