Frestavägen 20

Sollentuna Edsängen, Sollentuna Se på karta

2 550 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
51 m²
Byggår
2017
Förening
BRF Dagsmejan
Om föreningen
Avgift
2 975 kr/mån
Pris/m²
50 000 kr/m²

Denna tvårumslägenhet har en öppen planlösning mellan kök och det stora vardagsrummet. Alternativt kan du göra ett extra sovrum (se alternativ planlösning). Lägenheten ligger högt i huset, våning 5 av 7, den har fönster i två väderstreck och en balkong om 10 kvm.

Hallen välkomnar in med plats för hatthylla och en garderob. I anslutning till hallen finns badrummet med grå klinker på golvet samt vita kaklade väggar. Här finns dusch med vikbara väggar, tvättställ med kommod och överskåp samt komfortvärme i golv. Dusch- och tvättställsblandare från Tapwell. Kombimaskin med vit bänkskiva över.

Köket har dammgrå luckor, mörk bänkskiva samt vitt matt kakel ovanför. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, mikro i överskåp, induktionshäll och inbyggd ugn (samtliga BOSCH) samt helintegrerad kyl/frys. Infällda spotlights i överskåp samt blandare från Tapwell.

Sovrummet med plats för dubbelsäng har garderobsvägg med skjutdörrar. Genomgående har lägenheten vitmålade väggar, mattlackat parkettgolv och fönsterbänkar i grå kalksten. Materialvalet i lägenheten är av hög kvalitet och ger en exklusiv känsla.

Föreningen består av 203 lägenheter fördelade på fyra huskroppar i varierande höjd och utformning. I föreningen finns parkeringsplatser och en bilpool där en Tesla går att boka. Här finns också en gemensam takterrass med grill, bastu och relax. I botten av husen planeras för lokaler med bland annat restaurangverksamhet och närlivs. En förskola är redan igång, och erbjuder tilläggstjänster som frukostpåse, lunchlåda och matkasse.

Dagsmejan ligger i ett område med många bekvämligheter. På gångavstånd öppnar Lidl i höst en ny butik. I området finns Rudbecks gymnasieskola och en alldeles nybyggd skola med låg-, mellan- och högstadium. Ytterligare några hundra meter bort ligger Sollentuna kulturskola för barn och unga. På promenadavstånd ligger Edsvikens trevliga stråk med konsthall, slott och en utsiktsplats med vy över hela Edsviken.

I Sollentuna kommun finns många idrottsanläggningar. På andra sidan gatan från Dagsmejan finns både SATS och Sollentuna Rackethall, och vid Rudbecks gymnasium ligger Sollentuna simhall. Vid Norrviken har Sollentuna skridskosällskap sin verksamhet. Vintertid kan du hyra pjäxor och långfärdsskridskor och grilla korv över eldarna på isen. Väsjöns skidbacke med lift och snökanon ligger ett par kilometer bort. Sommartid finns härliga bad i flera insjöar på cykelavstånd.

På en kvart promenerar du till Häggviks pendeltågstation. Det finns goda bussförbindelser från Dagsmejan till både Häggvik station och Sollentuna centrum.

Beräknad inflytt är 29/10 2019.

Läs mer hos mäklaren
Notar