Fridensborgsvägen 150, 5tr

Solna Järvastaden, Solna Karta & restider

2 795 000 kr
LägenhetLägenhet

Högst upp i huset finner ni denna mycket snygga och ombonade 2:a om hela 60 kvm med solig balkong! Bostaden präglas av ett fantastiskt ljusflöde från stora fönsterpartier vilket skapar en trevlig rymd, som förstärks av den öppna och sociala planlösningen. Ljust och luftigt vardagsrummet som ger flertalet möbleringsalternativ med stora härliga fönsterpartier som skänker rummet rikligt med ljus. Från vardagsrummet når ni bostadens trevliga och soliga balkong som bjuder på många härliga soltimmar. Köket erbjuder en komplett maskinell utrustning i rostfritt samt en mycket trevlig och rymlig matplats invid stora fönsterpartier som låter ljuset flöda in. Bostaden präglas av ett härligt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna samt den öppna och sociala planlösningen. Stilrent badrum med dusch, handfat med kommod med spegelskåp ovan, golvvärme, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och förvaringsskåp ovan. Ett rogivande och stort sovrum med två fönster och gott om förvaringsmöjligheter i den inbyggda garderoben men skjutdörrar. Genomgående ljusa väggar samt ekparkettgolv. Den inbjudande och ljusa hallen bjuder in Er till denna härliga bostad.

Bra kommunikationer med buss 505 och 540 som går från Fridensborgsvägen och tar er till bl.a. Solna Centrum, Bergshamra och Universitetet samt Ulriksdals Pendeltågsstation som tar dig in till T-centralen på ca 10 minuter och Arlanda på 27 minuter. Till Kista och Solna centrum är det cykelavstånd och du tar dig dit på ca 15 minuter. För den bilburne kommer man enkelt på E18, E4 och E20. E18 som tidigare trafikerade Enköpingsvägen förbi Järvastaden och Ursvik har dirigerats om till Kymlingelänken som går via Kista.

I Järvastaden bor du direkt inpå naturen, bostadsområdet gränsar till Igelbäckens naturreservat och kulturmiljön Överjärva gård med café och djurhållning. I området finns idag två bra matbutiker, flertalet trevliga restauranger, caféer och flera gym. Järvastaden är ett expansivt område med allt man kan önska, däribland tandläkare, läkare, träningsanläggningar samt en större ICA butik.

Mellan husen har man låtit anlägga många gräsytor som skapar känslan av en trädgårdsstad med flera små lekplatser och en stor temalekplats baserad på barnboksfiguren Mulle Meck. Under vintern anläggs en konstfrusen skridskobana som under sommaren används som basketplan.

På promenadavstånd når man Arenastaden där den nya nationalarenan Friends Arena finns belägen. Här finns även Nordens största köpcenter Mall of Skandinavia. Arenastadens shoppingmall är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga.

Även Råstasjön når ni på promenadavstånd, en fågelsjö med fina promenad och joggingspår. Under vintern kan man åka skridskor på sjön och under sommaren är det trevligt med en picknick på de gräsområden som omringar sjön. För den som söker större utmaning ligger Ursviks motionsgård nära med flera löpslingor och elljusspår samt "norra Stockholms bästa" skidspår på vintern och mountainbike-spår på sommaren. Solna är en kommun som växer så det knakar.

Varmt välkommen på visning

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boarea
60 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
3 241 kr/mån
Pris/m²
46 583 kr/m²
Driftkostnad
3 720 kr/år
Byggår
2013
Räkna på boendet
Förening
BRF Stensötan i Järvastaden
Om föreningen

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Fridensborgsvägen 150, 5tr och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 795 000 kr
Avgift/månad
3 241 kr/mån
Driftkostnad
3 720 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Om BRF Stensötan i Järvastaden

Antal lägenheter
105
Registreringsår
2013
Status
Äkta förening
Föreningens betyg (2017)

Högsta betyg A++ innebär en mycket god ekonomi. Lägsta betyg C betyder att föreningen har ekonomiska svårigheter.

C B A A+ A++
Köp BRF-analys på allabrf.se

Källa: All information om bostadsrättsföreningen kommer från allabrf.se.

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

2 506
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 41 dagar sedan, den 17 maj 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Guider & Tips