Vintervägen 17, vån 5

Solna Råsunda, Solna Karta & restider

2 695 000 kr
LägenhetLägenhet

I hjärtat av Gamla Råsunda, i Solnas äldsta kvarter ligger denna vindsvåning i absoluta toppskick. En bostad med unik karaktär samt en superlåg avgift på bara 1510 kr/ mån!

I denna charmiga byggnad från 1938 valde föreningen att bygga denna unika vindsvåning år 2014. Med en exklusiv takhöjd samt en platsbyggd trappa gör denna typ av lägenhet enorm svårt att hitta i Solna kommun. Bostaden erbjuder ett Kuchen Nordic kök med vit kvartskomposit, inbyggda spotlights, infälld induktionshäll, underlimmad diskho samt bästa tänkbara premium vitvaror.

En bostad med en sann känsla med stora fönster kombinerat med ett vitbetsat parkettgolv bidrar till ett svårslaget ljus i lägenheten.

Ovanför sängen har du ett praktiskt fönster som ger dig möjlighet att titta på stjärnorna innan du somnar eller vakna av att se solen skina.

Missa inte denna unika vindsvåning som sällan är till salu!

Här bor ni i Råsundas och Solnas mest eftertraktade läge. Med charmiga stråk och Råsundavägen som erbjuder restauranger, caféer, livsmedelsbutiker och småbutiker är läget mer än attraktivt. Lite längre upp på Råsundavägen ligger Råsundas egen SF- biograf som presenterar det senaste från filmvärlden. För de som gillar natur och vackra promenadstråk/motionsspår så ligger både Råsta- och Lötsjö i närheten. Gångavstånd även till Hagaparken. Från bostaden kan man nästan se bort till Solna Centrum och dess stora utbud av butiker och service. Goda kommunikationer utmed Råsundavägen med buss 515 som tar dig till Odenplan på en kvart. Tunnelbanans blå linje (Näckrosen och Solna C) tar dig till T-centralen på 10 minuter samt bekvämt gångavstånd till pendeltåg vid Solna Station.

Solna som kommun växer något enormt. Bland annat byggs Solna och Vasastaden ihop och gör att Stockholms innerstad och Solna växer ihop. Nya Arenastaden, Friends Arena och Mall OF Scandinavia ligger på några få minuters promenad från bostaden. Arenastadens shoppingmall är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga.

Varmt Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
43 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
1 510 kr/mån
Pris/m²
62 674 kr/m²
Driftkostnad
1 800 kr/år
Byggår
1938
Räkna på boendet
Förening
BRF Vintervägen 17
Om föreningen

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Vintervägen 17, vån 5 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 695 000 kr
Avgift/månad
1 510 kr/mån
Driftkostnad
1 800 kr/år

Billigare och bättre boende

Om BRF Vintervägen 17

Antal lägenheter
33
Registreringsår
2009
Status
Äkta förening

Källa: All information om bostadsrättsföreningen kommer från allabrf.se

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

5 721
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 16 dagar sedan, den 2 november 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips