Mejramvägen 105

Sörbyängen, Örebro Karta & restider

1 495 000 kr
LägenhetLägenhet

Välkommen till denna ljusa och trivsamma lägenheten på tredje våningen (hiss finns) med ett fint läge med utsikt över innergården.
En mycket välplanerad och fin tvåa, om ca 60 kvm, renoverat badrum med kakel och klinker, fint och trivsamt kök med vit inredning, bra sovrum med garderober och en stor balkong i söderläge.
Ett lugnt och bekvämt boende med gott om förvaringsmöjligheter, stor klädkammare/förråd som idag används som kontor. Varmförråd och tvättstuga finns i trapphuset på varje våningsplan.

Sörbyängen Centrum är en ekonomiskt mycket stabil förening. Dessutom finns här ett stort mervärde då de erbjuder sina medlemmar flera övernattningsrum, en fin gillestuga som man kan låna för kalas, bastu, biljardrum, pingisrum samt fina grönskande gårdar med lekplatser, växthus, odlingslotter och boulebana. Föreningen erbjuder även flera frivilliga gemensamma aktiviteter.

Sörbyängen är ett lugnt och tryggt bostadsområde nära till stora härliga grönområden, med bra löpspår och naturreservat. Enkelt att ta sig in till city med busshållplats strax intill och vill du cykla så når du city och Resecentrum på ca 10 minuter. Mycket barnvänligt med flera skolor (F-6) och förskolor. Här har du promenadavstånd till stor bra mataffär, 18-håls golfbana (med bra skidspår på vintern), Universitetet, vårdcentral, apotek, blomsterbutik och systembolag.

Välkomna att boka in er till visningen!

Sugen på en visning redan nu? Klicka er då vidare in på vår hemsida och testa vår 360-graders rundtur kring bostaden där man enkelt kan vandra runt för att få en mer genomgående syn av bostaden.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
60 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
3 462 kr/mån
Pris/m²
24 917 kr/m²
Byggår
1984
Räkna på boendet
Visningsinformation
Svensk Fastighetsförmedling Örebro

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Mejramvägen 105 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 495 000 kr
Avgift/månad
3 462 kr/mån

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

2 173
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 20 dagar sedan, den 28 september 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips