Erik Dahlbergs Gata 29A

Tågaborg, Helsingborg Se på karta

1 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
66 m²
Byggår
1937
Förening
BRF Kronan 18
Om föreningen
Avgift
3 656 kr/mån
Pris/m²
28 712 kr/m²

Letar ni efter en välplanerad tvåa att flytta rakt in i? Som dessutom ligger högt upp i huset och är smakfullt renoverad? Här är den, på Erik Dahlbergs Gata 29A.

Denna bostadsrätt andas 30-tal och vackra detaljer så som fiskbensparkett och takrosetter finns bevarade. Förvaringsmöjligheterna är goda med flera garderober i sovrummet, hallen och dessutom extra gott om skåp i lägenhetens fräscha kök. Lägenheten är välplanerad och genomgående vilket gör den extra ljus. Det är inte svårt att trivas här och dessutom sover ni riktigt lugnt och skönt då sovrummet är beläget mot föreningens grönskande innergård.

På Tågaborg bor ni lugnt och skönt med direkt närhet till all tänkbar service så som matbutik, apotek, postombud, frisör, florist, konditor mm. På promenadavstånd nås även Helsingborgs city med dess utbud av kultur och restauranger. För den som önskar en promenad är valmöjligheterna många. I närheten erbjuds nämligen båda härliga skogspromenader i Pålsjö och mysiga kvällspromenader längs sundet.

Varmt välkommen till ett trivsamt boende, till lugnet och till sena grillkvällar på gården. Välkommen till Erik Dahlbergs gata 29A.

Läs mer hos mäklaren