Responsgatan 5, vån 3 / 4

Telefonplan / Midsommarkransen, Stockholm Karta & restider

3 450 000 kr
LägenhetLägenhet

* Unik våning som är helt ensam i sitt slag
* Detta djärva hem tilltalar vem som helst
* Här är den totala golvytan hela 63 kvm
* Robust industrikänsla i nyproduktion 2010
* Ansenlig takhöjd som högst 3,90 METER
* Två våningsplan med spektakulärt etage
* Soligvänlig balkong i sydost med högt läge
* Stor uppvärmd utomhuspool på gården
* K-märkt byggnad ursprungligen anno 1929
* Bevarade och synliga betongfundament
* Snabb inflyttning för den som önskar
* Sovrum med glasväggar från golv till tak
* Brf som sista 5 åren haft avgiftsfri månad
* 2-3 minuter till CrossFit, yoga och gym
* Enorma fönsterglas 2,50 meter höga
* Här bor du toppmodernt med låg avgift
* Diskmaskin, tvättmaskin & golvvärme
* Fyra minuter till t-bana och matbutik

SÄLLAN TILL SALU - HISTORIA MÖTER FRAMTIDEN. Ibland kan ord vara överflödiga och för denna spektakulära våning är det så. Titta noga på bilderna och du kommer inte kunna motstå detta makalösa hem högt beläget i äldre byggnad som tidigare brukats för laboratorium, industri samt kontor. Den gamla och k-märkta industribyggnaden anno 1929 - restaurerades 2010 till toppmodern nyproduktion och inrymmer idag flera av Hägerstens mest attraktiva lägenheter. Njut av enorma fönsterglas med hela 2.50 meters höjd som skapar en robust studiokänsla och samtidigt skänker ett fantastiskt ljusflöde till hela bostaden. Här upplever du en reslig takhöjd som högst cirka 3,90 meter vilket frambringar en känsla av rymd och för tankar till den industriella verksamhet som pågick i huset under sent 20-tal.

I denna otroligt genomtänkta bostad bor du med modern öppen planlösning mellan kök, matplats och allrum vilket skapar perfekta förutsättningar för sociala tillställningar med dina vänner. Våningen ligger näst högst upp i huset på tredje våningen som för övrigt erbjuder den högsta takhöjden av samtliga våningsplan. Under innertaket finns ytterligare cirka 60 cm till i takhöjd så den som vill kan maxa höjden till cirka 4,50 meter. Med passage från matplatsen finner du balkongen mot sydost. Mitt på sommaren skiner här solen från soluppgång till den vandrat vidare runt husknuten cirka klockan 14. Här kan du njuta av middagsbjudning, solstund, relax eller after work. Under sommaren är det dessutom nollavstånd till den uppvärmda poolen på innergården.

Köket är modernt med väl utrustad maskinpark från den ansedda tillverkaren Electrolux/Husqvarna. Vitvarorna är för övrigt uppgraderade till black serie för ett mer exklusivt intryck. Här finns diskmaskin, infälld spishäll, inbyggd varmluftsugn, inbyggd mikrovågsugn och kopplad köksfläkt. Utrymme till stor matplats som kan rymma upp till tio sittande personer intill gigantiskt fönsterparti. Allrummet är imponerande och takhöjden om cirka 3,90 meter gör detta till ett riktigt paradrum. I taket framträder betongbalk och på väggen betongfundament som harmoniserar med byggnadens industriella karaktär.

Via den vackra trappan i modern tappning finner du etagevåningen om 15 kvm golvyta med takhöjd som varierar mellan 1,75-1,90 meter. Sovrummet är rustat med robust glas från golv till tak. Här finns utrymme till bred säng samt möjlighet att inreda personligt förvaringsutrymme med exempelvis ELFA-system. Vid hallen på entréplan ligger badrummet av hög kvalitet med golvvärme, duschväggar, infälld takbelysning med LED-spotlights samt kombinerad tvättmaskin/tumlare. Här finns gott om utrymme att placera badkar för den som önskar.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
48 m²
Biarea
15 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
2 775 kr/mån
Pris/m²
71 875 kr/m²
Byggår
1929/2010
Räkna på boendet
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Responsgatan 5, vån 3/4 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 450 000 kr
Avgift/månad
2 775 kr/mån

Statistik

3 124
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 10 dagar sedan, den 11 augusti 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Är det här din bostad?

Reklam för Säljkollen visad på en mobil och i en webbläsare

Med Säljkollen får du veta mer om hur det går för din bostadsannons på Hemnet.

Gå till Säljkollen
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips