Valborgsmässovägen 20

Telefonplan / Midsommarkransen, Stockholm Karta & restider

3 350 000 kr
BostadsrättBostadsrätt Nyproduktion 

Välkomna till Plommonträdet! Lägenheterna säljs på ritning då huset inte är klart. Planerad inflyttning december 2017. Smarta och välplanerade 1:or, 2:or och 3:or! Planritningar och lägenhetsbeskrivning hittar du under fliken "FAKTA", se "DOKUMENT & LÄNKAR". Totalt 84 lägenheter i ett 3 våningshus framtagna av Savana AB. Genomgående mycket hög grundstandard i välplanerade lägenheter med fina materialval och ljusinsläpp. De flesta lägenheterna på första våningen har uteplats. Fina kök och helkaklade badrum med golvvärme. Förråd till varje lägenhet finns i husets källare. Garageplats och p-plats finns att hyra. Hiss finns i huset!

Savana AB planerar projektet Plommonträdet med ett optimalt läge i attraktiva Telefonplan, ett område i Midsommarkransen strax söder om Stockholms stadskärna. Nära både storstadspuls och naturens lugn. I dag är Telefonplan ett centrum för kreativitet och utbildning och det har gjort att området inte bara blommar ur ett företagarperspektiv utan det har även blivit ett mycket populärt bostadsområde. Här finns en härlig blandning av modern och äldre arkitektur.

Plommonträdet - KÖPPROCESS
Nedan får du som köpare en överblick av försäljningsprocessen tills att du flyttar in.

Försäljning pågår just nu och det är ”först till kvarn” principen som gäller. Förbered med lånelöfte och ta med ID handling till kontoret på Svandammsplan 8 i Telefonplan/Midsommarkransen, Hägersten.

1. Förhandsavtal, förskott och finansiering.
När du erbjuds en lägenhet kommer du direkt skriva ett bindande förhandsavtal på Fastighetsbyrån. Intyg på hur du ska finansiera lägenhetsköpet, t ex genom ett lånelöfte ska tas med.
Förskott 50 000 kr skall erläggas inom 10 dagar till Brf Plommonträdets konto, dock tidigast när Bolagsverket lämnat bostadsrättsföreningen tillstånd att ta emot förskott. Förskottsbetalningen fungerar som en delbetalning av lägenheten.

2. Upplåtelseavtal och handpenning
3 månader innan tillträdet kommer fastighetsmäklarna på Fastighetsbyrån att kalla dig för att konvertera ditt förhandsavtal till upplåtelseavtal. I samband med detta så kommer du även få ta del av den färdigställda ekonomiska planen för föreningen. En handpenning om 10% av köpeskillingen ska betalas i samband med att upplåtelseavtal tecknas. Handpenningen fungerar som en delbetalning av lägenheten. Vi räknar då av det belopp du redan erlagt när du ingick förhandsavtalet.

3. Tillträde och nyckelutlämning
I god tid före tillträdet kommer fastighetsmäklarna på Fastighetsbyrån att kalla dig till tillträdet och nyckelutlämning. Vid detta tillfälle ska även kvitto på slutbetalning uppvisas.

4. Garantibesiktning
Två år efter att du flyttat in görs en garantibesiktning. Det är entreprenören och beställaren av entreprenaden som är parter i fråga om garantibesiktningen. Vid denna kontrollerar och avgör en oberoende besiktningsman om det har framträtt några fel mellan tillträde och garantibesiktning. Eventuella fel åtgärdas snarast möjligt utan kostnad för innehavaren. Normalt slitage, misskötsel samt resultatet av all form av yttre påverkan eller motsvarande tas inte upp i besiktningsprotokollet.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
42 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
2 248 kr/mån
Pris/m²
79 762 kr/m²
Byggår
1964/2017
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Valborgsmässovägen 20 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 350 000 kr
Avgift/månad
2 248 kr/mån

Statistik

604
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 10 dagar sedan, den 7 december 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips