Höjdgatan 26, lgh 303

Ulricehamn Karta & restider

1 630 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

Skarpås har ett perfekt läge på Höjdgatan 26 i Ulricehamn och här planerar Bygg Arvid att uppföra 19 bostadsrätter, där nu 17/19 redan är sålda!
Området är ett lugnt, etablerat, äldre kvarter med mindre hyreshus och villabebyggelse. I Brf Skarpås 1 bor du med samma avstånd till gågatan i centrum som till Lassalyckans populära friluftsområde. Det är mellan tre och tio minuters promenad till alla skolorna, 0-18 år. I närområdet finns lekplats, pulkabacke och biograf. På några få minuters promenad ligger hållplats för stadsbussarna.

Bostadsrätterna har modern framtoning och trivsam atmosfär. Allt från välplanerade till extra påkostade kvadratmetrar. Alla lägenheter har hög grundstandard och samtliga med väl tilltagna uteplatser, balkonger eller takterrasser i västerläge. Som köpare har du möjlighet att sätta personlig prägel på din bostad genom tillval av ytskikt, köksinrede och utrustning. Huset har en placering som ger optimerat ljusinsläpp och bästa vyer väster ut mot stadskärnan och sjön. Bostadsrättsföreningen har en trivsam gemensam utomhusmiljö med grönytor, plats för cykel samt parkeringsplatser.

Denna annons beskriver lgh nr 303:
Trivsam lägenhet med genomtänkt planlösning fördelat på 73 m², 2 rum varav 1 sovrum. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Goda förvaringsmöjligheter i generösa skjutgarderobspartier. Till lägenheten hör en fantastisk balkong med en yta på 9 m². Balkongen erbjuder vacker utsikt över Ulricehamns stad och glimtar av sjön Åsunden.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
73 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
4 712 kr/mån
Pris/m²
22 329 kr/m²
Byggår
2019/2020
Räkna på boendet
Svensk Fastighetsförmedling Ulricehamn

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Höjdgatan 26, lgh 303 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 630 000 kr
Avgift/månad
4 712 kr/mån

Statistik

3 108
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 220 dagar sedan, den 16 februari 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Är det här din bostad?

Reklam för Säljkollen visad på en mobil och i en webbläsare

Med Säljkollen får du veta mer om hur det går för din bostadsannons på Hemnet.

Gå till Säljkollen
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips