Rektorsvägen 3, lgh 1004

Ulricehamn Karta & restider

1 195 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

På Rektorsvägen 3 i Ulricehamn uppför Mordenfelds tolv moderna lägenheter för både yngre och äldre, där inspiration hämtats från byggnadens industriella historia. Här kommer du att bo lugnt men ändå med närhet till både stadens utbud, naturen och aktiviteter. Då det är gång- och cykelavstånd till stadens alla hörn kan man leva nära centrum och bekvämligheter, men ändå ha naturen nära. Adjunkten7 ligger helt enkelt idealiskt för dig som vill ha närhet till det mesta. Ett smart, unikt boende som är både naturnära och mitt i stan.

Den anrika byggnaden på Rektorsvägen uppfördes för snart hundra år sedan för att husera ett spinneri, och är en av få fastigheter som än idag finns kvar och vittnar om Ulricehamns historia som textilstad. Industri och tillverkning sitter således i Adjunkten7s väggar och fastighetens industriella historia kommer att tas tillvara på, vilket du kommer att förstå när du tar steget in i byggnaden. Det kommer bland annat visa sig på den generösa takhöjden, färg- och materialval på interiör samt det stora ljusinsläppet. Byggnadens djup kommer att skapa yteffektiva och öppna planlösningar.

En väl skyddad grön innergård kommer att omslutas av fastigheten, med en direktanslutning från lägenheterna i entréplan. Samtliga lägenheter kommer antingen att ha ett eget uterum mot den grönskande innergården med blommande träd och buskar, eller en egen balkong i soligt läge - vissa av dem med utsikt över Åsunden. Här finns gott om plats att med vänner avnjuta himlens färgskiftningar innan solen går ner på andra sidan sjön. Bostäderna kommer att fördelas på två plan och hissen i huset tar dig även till tredje våning, där varje lägenhet har ett väl tilltaget förråd. I källarplan finns även ett rymligt cykelrum.

Alla tolv lägenheter kommer att ha stora fönster i minst två väderstreck samt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Adjunkten7 kommer kunna stoltsera med moderna, praktiska kök och stora arbetsytor. Badrummen kommer ha vitt kakel på väggarna, mörkare klinker på golven samt vara utrustad med moderna bekvämligheter såsom kombinerad tvättmaskin och torktumlare. I sovrummen kommer det att lämnas plats för en stor och skön säng, men även väl tilltagna garderobsutrymmen. Golven kommer att vara genomgående av exklusivt slipad betong på första våning respektive mattlackad ekparkett på andra våning. Det kommer även att finnas gott om plats för förvaring.

Vi reserverar oss för ändringar i byggnadens och bostädernas form och utförande. Observera att planlösningar och bilder på den här hemsidan är illustrationer. Materialet kan innehålla tillval och avvikelser kan förekomma i den slutliga lösningen. Det kommer att finnas ett antal tillval för dig som vill påverka och vara med och sätta din egna, unika och personliga prägel på ditt framtida boende.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boarea
47,8 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
3 546 kr/mån
Pris/m²
25 000 kr/m²
Byggår
2019
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Rektorsvägen 3, lgh 1004 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 195 000 kr
Avgift/månad
3 546 kr/mån

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

3 077
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 110 dagar sedan, den 27 februari 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Guider & Tips