Kolonnvägen 56

Ulriksdal, Solna Karta & restider

2 995 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

Nu finns chansen att flytta in i en helt nyproducerad 2:a på Kolonnvägen 56 i Ulriksdal. En väl planerad bostad med en unik och genomgående planlösning på våning 2/5.

Genomgående ekparkettgolv och ljusa väggar. Lägenheten präglas av mycket ljus och rymd tack vare den öppna planlösningen och de stora fönsterparierna. Vardagsrum och kök har en öppen och social yta där köket erbjuder goda arbetsytor och full maskinell utrustning med induktionshäll och varmluftsugn, badrummet är rymligt och fräsch med tvättmöjligheter, ett perfekt sovrum, en rymlig klädkammare och hall med goda förvaringsmöjligheter.

Ulriksdal är mycket tilltalande omgivet av grönska samtidigt som det ligger intill Ulriksdals station som tar dig in till Stockholms city på bara några minuter. Vid stationen ligger matbutiken Hemköp. Alternativt finns ett flertal busslinjer att välja på bland annat mot Solna C, Brommaplan och direktbuss till Stockholm C. Direkttåg till Uppsala/Arlanda. På endast någon minut är ni ute på E4an för den som åker bil. På E4:an ligger även hållplatsen för flygbussen som tar dig direkt till Arlanda på ca 30 min, perfekt för dig som pendlar.

Här finns flertal restauranger, skönhetssalonger samt frisörer. I området finns även förskolan Pysslingen med plats för ca 130 barn, Ulriksdals skola och Ulriksdals sporthall.

I närheten finns ett rikt utbud både för liten och stor, med fantastiska Överjärva gård med hästar, caféer och träningsmöjligheter skogen. Hagaparken som erbjuder härlig natur samt Ulriksdals slott, Ulriksdals golfklubb och Ulriksdals Wärdshus. På gångavstånd når du Mall of Scandinavia som erbjuder enormt utbud shopping + restauranger och Friends Arena som erbjuder evenemang. Du når även med en kort promenad Winery hotel som erbjuder en härlig resturang och flertal gym, bland annat Nordic Wellness.

Solna har den lägsta skattesatsen i hela Stockholm.

Lägenheten säljs på ritning. Visning är ej möjlig då lägenheten ej är färdigställd ännu. Åk gärna förbi utanför och kika. Preliminär tillträdesdag är September 2018.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
46 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
2 492 kr/mån
Pris/m²
65 109 kr/m²
Räkna på boendet
Visningsinformation
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Kolonnvägen 56 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 995 000 kr
Avgift/månad
2 492 kr/mån

Statistik

1 316
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 46 dagar sedan, den 5 juni 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Är det här din bostad?

Reklam för Säljkollen visad på en mobil och i en webbläsare

Med Säljkollen får du veta mer om hur det går för din bostadsannons på Hemnet.

Gå till Säljkollen
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips