Frestavägen 91-97

Väsjön, Sollentuna Karta & restider

3 550 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

ERBJUDANDE! För dig som tecknar avtal under februari och mars, bidrar vi med halva kontantinsatsen. Med halva kontantinsatsen menas med att vi bidrar med 7,5 % av priset.
Läs mer här om ERBJUDANDET HÄR https://www.ssmliving.se/vara-bostader/sollentuna-hills-bostadsratter – kontakta därför ansvariga mäklare direkt vid intresse.

– ett större liv i naturlig idyll

Sollentuna Hills ligger i Väsjön, en ny stadsdel i Sollentuna där naturaktivitet finns runt hörnet året om. I området planeras det för cirka 4 000 bostäder och med det gröna läget mellan Törnskogens och Rösjöskogens naturreservat bor du bokstavligt talat med både skog och sjö alldeles in på knuten. Här finns något för alla, året om. Sommarhalvåret bjuder på brygghäng, bad, kajakpaddling och fiske medan du på hösten kan ta härliga skogspromenader och på vintern ta liften upp i skidbacken eller njuta av sköna skridskoturer när isen har lagt sig.

MED STORSTADENS UTBUD RUNT HÖRNET
Blir du sugen på mer stadsliv ligger Sollentuna centrum mindre än 4 km bort med mer än 115 butiker och all service som du behöver. Härifrån är det endast 15 minuter med pendeln till Stockholm C. Sollentuna kommun utreder möjligheterna att på ett robust sätt kollektivtrafikförsörja Väsjön. Ett förslag förutom tätare busstrafik, är en linbana ifrån Väsjön som ska ta dig till Häggviks station. Tar du cykeln så är du i Häggvik på 10 minuter. Resan från Häggvik till Stockholms Centralstation går på 20 minuter. För dig som vill leva ett aktivt liv men med en bekväm närhet till stad och puls, är Väsjön den perfekta platsen.

ETT BOENDE UTÖVER DET VANLIGA
Men förutom allt området har att erbjuda och utöver närheten till stadsliv, så är Sollentuna Hills ett projekt utöver det vanliga. Här finns det 89 st. lägenheter från 1 – 4 rok samt 5 st. unika radhus från 4–5 rok i tre plan. Lägenheterna och radhusen har tillgång till gemensam gård med utomhusspa, loungehörna, grillplats, cykelpool, bilpool, cykelverkstad mm.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
72 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
4 464 kr/mån
Pris/m²
49 306 kr/m²
Räkna på boendet
Förening
BRF Sollentuna Hills
Om föreningen
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Frestavägen 91-97 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 550 000 kr
Avgift/månad
4 464 kr/mån

Billigare och bättre boende

NYHET: Om BRF Sollentuna Hills

Registreringsår
2017
Status
Äkta förening

Källa: All information om bostadsrättsföreningen kommer från allabrf.se

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

607
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 112 dagar sedan, den 30 oktober 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips