Tegelgatan 18B

Väster, Örebro Se på karta

1 095 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
53,5 m²
Byggår
1937
Förening
HSB BRF Prästkragen i Örebro
Om föreningen
Avgift
4 141 kr/mån
Pris/m²
20 467 kr/m²

Bostaden upplevs ljus och välkomnande med ett enhetligt golv och ljusa väggar. Köket är även det ljust med vita köksluckor och en mörkare bänkskiva i trä som tillsammans med de rostfria vitvarorna ger en stilren känsla. Här finns plats för matgrupp och gott om förvaringsmöjligheter.
Sovrummet i lägenheten upplevs rymligt och har god plats för förvaring i form av garderober och andra möbleringsalternativ efter era önskemål. I anslutning till sovrummet återfinns badrummet samt det stora härliga vardagsrummet som bjuder in till umgänge tillsammans med familj och vänner.

Här bor ni ett trevligt område med gångavstånd till Örebro city med stort utbud av restauranger, affärer och nöjesliv. Extra plus för närhet till kommunikationer med både buss och tåg. Till Örebro Södra Station är det endast cirka 700 meter. Till Resecentrum med busstation och Örebro Centralstation är det strax över en kilometer. Snabba kommunikationer till Örebro Universitet med bussar som stannar i närheten av lägenheten.

Till bostaden hör dubbla förrådsutrymmen och flera gemensamma utrymmen som exempelvis övernattningsrum, mindre gym, bastu, tvättstuga och cykelrum.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar