Brf Skärvets Trädgård - lgh. nr 4-1102

Växjö

2 095 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

AVGIFTSFRITT I 24 MÅNADER om du köper ett hem i Skärvets Trädgård senast den 30 september 2018. Sammanlagt blir det en väsentlig summa som du kan välja att spara, använda till amortering eller äntligen unna dig något du drömt om länge. Erbjudandet har ett värde mellan 53 808 kr och 111 768 kr beroende på vilken lägenhet du väljer.

Välkommen in! I entrén får du klar sikt hela vägen genom hemmet och ända ut till den stora balkongen. Hallen har plats för avhängning och förvaring i praktisk skjutdörrsgarderob. Härifrån når du det avskilda sovrummet med fönster mot gården. Intill sovrummet hittar du det helkaklade badrummet, utrustat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Den infällbara duschhörnan sparar plats och gör det enkelt att hålla badrummet rent.
Det kombinerade köket och vardagsrummet är hemmets hjärta. Här finns gott om plats för soffa, fåtöljer och ett matbord. En perfekt yta när du har många vänner på besök helt enkelt. Under sommarmånaderna blir balkongen ett extra rum där du kan njuta av många sköna stunder.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken är utrustade med energieffektiva vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummen utrustas med kommoder och luckor från Vedum. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel stenbänkskiva i köket eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Skanska har som mål är att skapa förutsättningar för ett socialt hållbart boende med extra kvalitéer, så som ett eget parkrum som är till för alla. Runt hörnet till denna nya del av staden finns angränsande kvalitéer innerstad, grönska, villor och vatten.

På Skanskas hemsida hittar du mer information om allt från inredning till planlösningar - se LÄNKAR nedan. Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklaren för mer information eller för att boka in ett möte.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
52 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
2 829 kr/mån
Pris/m²
40 288 kr/m²
Byggår
2018
Räkna på boendet
Svensk Fastighetsförmedling Växjö

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Brf Skärvets Trädgård - lgh. nr 4-1102 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 095 000 kr
Avgift/månad
2 829 kr/mån

Statistik

1 829
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 350 dagar sedan, den 31 augusti 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Är det här din bostad?

Reklam för Säljkollen visad på en mobil och i en webbläsare

Med Säljkollen får du veta mer om hur det går för din bostadsannons på Hemnet.

Gå till Säljkollen
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Guider & Tips