Vega Allé 96

Vega, Haninge Se på karta

2 020 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
40 m²
Byggår
2019
Förening
BRF Slänten 1 i Vega
Om föreningen
Avgift
2 300 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
50 500 kr/m²

Du kan nu bli den första att flytta in denna nyproducerad, mycket trevlig 2:a med balkong i Brf Slänten!

Välplanerad och modern tvårummare i alldeles nyskick! Föreningen erbjuder en trevlig takterrass i härligt söderläge. En arkitektritad lägenhet med modern utrustning, här är det bara att flytta in och koppla av!

Information från Vegastaden
Vega är omgärdat av natur, vatten och friluftsområden. Med den nya stationen kommer plötsligt Vega mycket närmare resten av Stockholm – så nära att det lägger grunden för en helt ny stadsdel, som blir Haninges nya medelpunkt. På gångavstånd från Vega finns dessutom Port 73 som invigdes 2010 med 40 butiker och restauranger. Tio minuters cykelväg ligger Haninge Centrum, med en uppsjö av butiker och restauranger, apotek, banker och annan service.

Det är lätt att ta sig till och från Vega, vare sig man vill åka pendeltåg, buss eller bil. Utformningen av den nya pendeltågsstationen fokuserar på effektiva flöden för resenärerna med dubbla rulltrappor och enkla anslutningar, så att det ska vara enkelt att ta bussen, cykeln eller bilen till pendeln. Ett busstorg finns i direkt anslutning till stationen med förbindelser mot Skogås, Farsta och Haninge Centrum. En stor cykelparkering har byggts nära entrén, och bredvid stationen kommer det finnas 200 parkeringsplatser. Med pendeltåget tar du dig till Stockholm C på ca 24 min.

Vega har fått en egen avfart och påfart till motorvägen som gör bilresan till och från Vega sex minuter kortare och slussa ut biltrafiken bort från bostadsområdena. På så sätt ökar trafiksäkerheten för gående och cyklister i Vega, som kommer att knytas samman med övriga delar av Haninge genom cykel- och gångstråk.

Obs att bilderna är tagna av en fyrarummare.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Haninge